Yardım Rog Pelta Alınır mı ?

Ses kalitesi peltaya göre nasıl hocam, depodan aldım 5k ya. Pelta ile aynı fiyata almış oldum. İkisini kıyaslama açısından fikriniz önemli.
Yakın denilebilir, pelta'nın sadece mikrofon olarak daha iyi olduğunu hissettim.

Yakın denilebilir, pelta'nın sadece mikrofon olarak daha iyi olduğunu hissettim.
Pelta için sizin dışınızda olumsuz yorumlar gördüm o nedenle biraz şüphelendirdi. Geldiğinde deneyip duruma göre peltaya geçerim olmadı. Amazon iadede sorun çıkarmıyor zaten.

Aktif Kullanıyorum ve şahsi düşüncelerim şöyle, mikrofonu çok iyi ama ses yalıtımı orta ve malzeme kalitesi bence 10 üzerinden 8.
8 aydır kullanıyorum.

Aktif Kullanıyorum ve şahsi düşüncelerim şöyle, mikrofonu çok iyi ama ses yalıtımı orta ve malzeme kalitesi bence 10 üzerinden 8.
8 aydır kullanıyorum.
Ses kalitesinden ve batarya performasından memnun muydunuz acaba ? Bir de bağlantı vs. gibi herhangi bir sorunla karşılaş mıydınız ?

Ses kalitesinden ve batarya performasından memnun muydunuz acaba ? Bir de bağlantı vs. gibi herhangi bir sorunla karşılaş mıydınız ?
Hayır hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Şöyle tam dolu halde 4 gün civarı kullanabiliyorum, günlük 5 yada 6 saat aktif halde. Ve yüzde 20 yada 30 a düşünce takıyorum şarja nasılsa o şekilde de kullanım sağlıyor. Başta dediğim mikrofon iyi ama kulaklık taktığımda ortamdan tamamıyla izole etmiyor yani dış sesleri duyabiliyorum.

Hayır hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Şöyle tam dolu halde 4 gün civarı kullanabiliyorum, günlük 5 yada 6 saat aktif halde. Ve yüzde 20 yada 30 a düşünce takıyorum şarja nasılsa o şekilde de kullanım sağlıyor. Başta dediğim mikrofon iyi ama kulaklık taktığımda ortamdan tamamıyla izole etmiyor yani dış sesleri duyabiliyorum.
Teşekkürler hocam yorumunuz için. @oktayxkaya size de teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. Ortamdan izole olma durumu muhtemelen bütün kumaş padli kulaklıklarda aynıdır.

Önce Nova 5 i deneyip duruma göre Peltaya geçiş yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,403
Üyeler
198,963
Son üye
wifisyzdut

Geri