oktayxkaya
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,420
Nova 5'te kullandım ama onun mikrofonunu pek beğenmedimHocam nova 5 kullanmış mıydınız ?
Nova 5'te kullandım ama onun mikrofonunu pek beğenmedimHocam nova 5 kullanmış mıydınız ?
Ses kalitesi peltaya göre nasıl hocam, depodan aldım 5k ya. Pelta ile aynı fiyata almış oldum. İkisini kıyaslama açısından fikriniz önemli.Nova 5'te kullandım ama onun mikrofonunu pek beğenmedim
Yakın denilebilir, pelta'nın sadece mikrofon olarak daha iyi olduğunu hissettim.Ses kalitesi peltaya göre nasıl hocam, depodan aldım 5k ya. Pelta ile aynı fiyata almış oldum. İkisini kıyaslama açısından fikriniz önemli.
Pelta için sizin dışınızda olumsuz yorumlar gördüm o nedenle biraz şüphelendirdi. Geldiğinde deneyip duruma göre peltaya geçerim olmadı. Amazon iadede sorun çıkarmıyor zaten.Yakın denilebilir, pelta'nın sadece mikrofon olarak daha iyi olduğunu hissettim.
Ses kalitesinden ve batarya performasından memnun muydunuz acaba ? Bir de bağlantı vs. gibi herhangi bir sorunla karşılaş mıydınız ?Aktif Kullanıyorum ve şahsi düşüncelerim şöyle, mikrofonu çok iyi ama ses yalıtımı orta ve malzeme kalitesi bence 10 üzerinden 8.
8 aydır kullanıyorum.
Hayır hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Şöyle tam dolu halde 4 gün civarı kullanabiliyorum, günlük 5 yada 6 saat aktif halde. Ve yüzde 20 yada 30 a düşünce takıyorum şarja nasılsa o şekilde de kullanım sağlıyor. Başta dediğim mikrofon iyi ama kulaklık taktığımda ortamdan tamamıyla izole etmiyor yani dış sesleri duyabiliyorum.Ses kalitesinden ve batarya performasından memnun muydunuz acaba ? Bir de bağlantı vs. gibi herhangi bir sorunla karşılaş mıydınız ?
Teşekkürler hocam yorumunuz için. @oktayxkaya size de teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. Ortamdan izole olma durumu muhtemelen bütün kumaş padli kulaklıklarda aynıdır.Hayır hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Şöyle tam dolu halde 4 gün civarı kullanabiliyorum, günlük 5 yada 6 saat aktif halde. Ve yüzde 20 yada 30 a düşünce takıyorum şarja nasılsa o şekilde de kullanım sağlıyor. Başta dediğim mikrofon iyi ama kulaklık taktığımda ortamdan tamamıyla izole etmiyor yani dış sesleri duyabiliyorum.