Parzival97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 978
Bu kulaklık bu fiyata alınır mı sizce depodan ?
Burada cevap bekleyene kadar stok bitiyor hocamAlıntıyı görüntüle
PS diyor amaAlıntıyı görüntüle
Bunu bildiğim için önce aldım, sonra sorayım dedim. Duruma göre iptal ederim.Burada cevap bekleyene kadar stok bitiyor hocam![]()
Pc için de kullanılıyor diye biliyorum. Bu PS, Pc ve mobil platform için olanı.PS diyor ama
bu kulaklığa ne olduysa fiyatı gereksiz uctu. 5k eh tercih ediliyordu simdi 7-8k olmuş.Alıntıyı görüntüle
Normal fiyat bence Vatanda yarı fiyatına vermişlerdi diye hatırlıyorum bunu geçenlerde dahaAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kim hangi grup bu kral
Kulaklık arayışındaydım fiyatları da uçmuş, indirimli görünce satın aldım. Diğer seçenek de Peltaydı.bu kulaklığa ne olduysa fiyatı gereksiz uctu. 5k eh tercih ediliyordu simdi 7-8k olmuş.
lazimsa alinir yoksa gereksiz
Gördüm hocam araştırırken, denk gelse o zaman alırdım da denk gelmedi. Tercih edilir mi sizce ?Normal fiyat bence Vatanda yarı fiyatına vermişlerdi diye hatırlıyorum bunu geçenlerde daha
Kulaklık arayışındaydım fiyatları da uçmuş, indirimli görünce satın aldım. Diğer seçenek de Peltaydı.
Gördüm hocam araştırırken, denk gelse o zaman alırdım da denk gelmedi. Tercih edilir mi sizce ?
Edilir güncel kullanıyorum konfor ön planda dengeli bir kullaklık.Kulaklık arayışındaydım fiyatları da uçmuş, indirimli görünce satın aldım. Diğer seçenek de Peltaydı.
Gördüm hocam araştırırken, denk gelse o zaman alırdım da denk gelmedi. Tercih edilir mi sizce ?
bunu o fiyattan yedirmezler
Çok arada kalmıştım, iyi oldu indirimde görmek gerçi olması gerekem fiyatlar zaten de. Memnun kalırım umarım.Edilir güncel kullanıyorum konfor ön planda dengeli bir kullaklık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu o fiyattan yedirmezler
Nova serisinden farklı bu eski seri mi hocam bu ?
Hiç anlamadığım konudan soru sordunÇok arada kalmıştım, iyi oldu indirimde görmek gerçi olması gerekem fiyatlar zaten de. Memnun kalırım umarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nova serisinden farklı bu eski seri mi hocam bu ?
Ben de araştırdım biraz dediğiniz gibiymiş sanırım.Hiç anlamadığım konudan soru sordunGaliba novalar daha üst seviyeydi.