PROJE DAHA YENİ ÇIKTI İLER'DE GÜZEL İNDİRİMLER OLABİLİR VEYA FİYATLANDIRMA geri bildirimlere göre düzeltirler projeyişuanki fiyatlara göre zaten piyasada bir marka indirim kampanyası başlatsa düşeceği fiyatta, fiyat dediğime de bakmayın satış fiyatının %5 altında hadi bazı ürünlerde %10 olsun o da en uç bir üründe.. Bir ürün, İkinci El tagını yedikten sonra en az %30 civarında bir indirim beklenir. Oraya durumu çok iyi kutusu hasarlı diyorda hukuki olarak ikinci el tagını atmışsın yer miyiz. Kutusuz sıfır ürün veya kutu hasarlı ürün tagıyla koysa anlıcam bu fiyatları. şuan için çok saçma gider tam parasını öderim sorunsuz(ikinci el olmayan) ürün alırım.
PROJE DAHA YENİ ÇIKTI İLER'DE GÜZEL İNDİRİMLER OLABİLİR VEYA FİYATLANDIRMA geri bildirimlere göre düzeltirler projeyi
hocam bu filistin bayrağının israil versiyonunu nasıl koyarım profile ? yardımcı olabilir misinyazıklar olsun bir de arkana filistin bayrağı koyuyon amazonun bunlardan komisyon almadığı ne belli senin yüzünden ya millet ikinci el diye girip sıfır veballi mala girmeyeceği kesin mi?twt deki gerçek con sinov vay isen anam vay millet bir de kanıyor sana Allahın belası versin fetöcü herif
kodumun döl israfıfiyatlar saçmasapan yurtdışında amazon outlette 50 dolarlık ürüne 3-5 dolar fiyat çekiyorlar birde buraya bak çoğu ürün başka mağazalarda 500 se amazonda 450
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu filistin bayrağının israil versiyonunu nasıl koyarım profile ? yardımcı olabilir misin
@Mehmet Yılmaz yetki olacaktı şimdi vuracaktım kafasına kılıcı herşeye bir kılıf uyduruyorlar arkadaşyazıklar olsun bir de arkana filistin bayrağı koyuyon amazonun bunlardan komisyon almadığı ne belli senin yüzünden ya millet ikinci el diye girip sıfır veballi mala girmeyeceği kesin mi?twt deki gerçek con sinov vay isen anam vay millet bir de kanıyor sana Allahın belası versin fetöcü herif
raporladımkodumun döl israfı
@Mehmet Yılmaz yetki olacaktı şimdi vuracaktım kafasına kılıcı herşeye bir kılıf uyduruyorlar arkadaş
bu adam kalıcı banlanmaz ise ben bu foruma bir daha girmem raporumda da belirttimkodumun döl israfı
Trollediği çok açık@Mehmet Yılmaz yetki olacaktı şimdi vuracaktım kafasına kılıcı herşeye bir kılıf uyduruyorlar arkadaş
bana yazdığı da mı troll hocam ?Trollediği çok açık
MANTIKLI KONUŞUYORSUNPROJE DAHA YENİ ÇIKTI İLER'DE GÜZEL İNDİRİMLER OLABİLİR VEYA FİYATLANDIRMA geri bildirimlere göre düzeltirler projeyi