canerkuscu_
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
luppo kargosu gelen varmı
Hocam luppolardan ses seda var mıVay arkadaş ya işe bak
Valla kargoya verilmiş artık bakalım ne gelecek. Umarım 7li luppoya 20 lira vermemişimdir. Kahrımdan ölürüm
Sorma ya. korktuğum başıma geldi. harbiden 2 tanecik luppo geldi. öbür 24lü yazan varya o da 1 adet geldi. hepsiburada satıcılı bir de ya gittim yazdım cevap yokHocam luppolardan ses seda var mı![]()
Hadi ya üzücü olmuş hocam , benim rüya gerçek çıktı deseneSorma ya. korktuğum başıma geldi. harbiden 2 tanecik luppo geldi. öbür 24lü yazan varya o da 1 adet geldi. hepsiburada satıcılı bir de ya gittim yazdım cevap yokAllah bunları bildiği gibi yapsın ya
![]()
yok ya ödetecem bunlara , banane canım ben o fiyattan görüp aldım 24lü yazmış birine 7li yazmış. 1er tane yolladılar.Hadi ya üzücü olmuş hocam , benim rüya gerçek çıktı deseneGeçmiş olsun iade etseydiniz keşke , kargonun parası büyük ihtimalle luppolardan daha fazla zarara yol açardı onlarda. Hayal kırıklığını parasal manada onlara çevirmiş olurdunuz. Geçmiş olsun tekrardan.
7'li yazınca 7 paket sandık.O da çok kötü oldu.Sorma ya. korktuğum başıma geldi. harbiden 2 tanecik luppo geldi. öbür 24lü yazan varya o da 1 adet geldi. hepsiburada satıcılı bir de ya gittim yazdım cevap yokAllah bunları bildiği gibi yapsın ya
![]()
Bende 28 li çikolata yerine 1 tane geldi talep oluşturdum 1 haftadır dönüş yok en iyisi iade etmekyok ya ödetecem bunlara , banane canım ben o fiyattan görüp aldım 24lü yazmış birine 7li yazmış. 1er tane yolladılar.![]()
Yada yemekBende 28 li çikolata yerine 1 tane geldi talep oluşturdum 1 haftadır dönüş yok en iyisi iade etmek
Gazanız mübarek olsun hocam. Ben de geçen hafta vatandan kasa aldım o kasa da 400 TL indirime girmiş daha bugün teslim almıştım kasayıyok ya ödetecem bunlara , banane canım ben o fiyattan görüp aldım 24lü yazmış birine 7li yazmış. 1er tane yolladılar.![]()
vermezler. ama sen onu 400tl indirimli al bunu iade gönder alırlar. sorsan sistem izin vermiyor derlerGazanız mübarek olsun hocam. Ben de geçen hafta vatandan kasa aldım o kasa da 400 TL indirime girmiş daha bugün teslim almıştım kasayıben de 400 TL yi iade almaya çalışacağım bakalım alamıyacağım büyük ihtimalle ama deneyeceğim en azından alabilir miyim sizce
![]()
12 ye böldürmüştüm bunu diğer kartı 12 ye bölmüyor , vatanla da uğraşıp durmaya değer mi bilemedim dümdüz kargoyu bile 5 günde anca kargoya verebilmiş bir firma neyse dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bakalım.vermezler. ama sen onu 400tl indirimli al bunu iade gönder alırlar. sorsan sistem izin vermiyor derler