❌İndirim Bitti! Asus Pelta İncehesap Nakit İadesiyle 4000tl!

5000'e Amazon depodan nova 5 almıştım. Sizce iade edip yerine bu alınır mı ? Aynı derecede memnun eder mi yani?
Açıkcası novadan memnunum ama sıfır 2 yıl garantili ve cashback ile 1000₺ daha ucuza gelecek olması beni cezbetti. Ben aldığımda pelta en ucuz 7200 civarıydı. O nedenle Novayı seçmiştim.

5000'e Amazon depodan nova 5 almıştım. Sizce iade edip yerine bu alınır mı ? Aynı derecede memnun eder mi yani?
Açıkcası novadan memnunum ama sıfır 2 yıl garantili ve cashback ile 1000₺ daha ucuza gelecek olması beni cezbetti. Ben aldığımda pelta en ucuz 7200 civarıydı. O nedenle Novayı seçmiştim.
Memnunsanız bence uğraşmayın, nova güzel kulaklık.

Memnunsanız bence uğraşmayın, nova güzel kulaklık.
Sanırım Nova'dan devam. Bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum. Gaming kulaklıklarda 2.4Ghz ile Pc ye bağlıyken telefona arama geldiğinde kulaklık otomatik algılayıp kulaklıktan cevap verilebiliyor mu yoksa bu ekstra bir özellik mi?

Cashback konusunda mağdur ederler mi çok uzun sürüyor mu?

Cashback konusunda mağdur ederler mi çok uzun sürüyor mu?
Mağdur kısmını tam yanıtlamak mümkün değil ama benim başvurumdan itibaren neredeyse 2 ay oldu daha yanıt alamadım en son mail attığımda 30 ila 60 gün içerisinde geri dönüş olacağını belirttiler yani kısacası başvuru zamanı bittikten 1-2 ay içerisinde yanıt gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,403
Üyeler
198,963
Son üye
wifisyzdut

Geri