Sharkoon ve aerocool psulara C4 demek

Sadeceogrenmekistiyorum

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,551
Screenshot_2020-08-15-15-41-54-791_com.android.chrome.jpgScreenshot_2020-08-15-15-42-05-255_com.android.chrome.jpg
Dostlar sizin fikriniz nedir?

Tech guruya fln bakarsanız aynı şeyleri bulabilirsiniz aslında yanlış dememiş arkadaş. Bu markalar zaten pekte iyi değil giriş seviyesi ürünleride baya kötü aslında ama alım gücü az olduğu için tercih ediliyor.

Tech guruya fln bakarsanız aynı şeyleri bulabilirsiniz aslında yanlış dememiş arkadaş. Bu markalar zaten pekte iyi değil giriş seviyesi ürünleride baya kötü aslında ama alım gücü az olduğu için tercih ediliyor.
Sharkoon ve aerocool =
295ebb028ee000060742578e84c27c91.jpg

DEĞİLDİR
Post automatically merged:

Bu markalara C4 demek saçma

Malum forumda High Power'a bile c4 diyeni görmüştüm.
Hocam nasıl bir konuda nasıl bir şekilde dendi bilemem ama marka bazlı bakmak akıllıca değil, model bazlı bakmak lazım örneğin aerocool vxp ve cylon iyi seriler değilken aerowhite yeterli bir güç kaynağı. Eski Corsair vs serisi iyi değildi mesela.

Hocam nasıl bir konuda nasıl bir şekilde dendi bilemem ama marka bazlı bakmak akıllıca değil, model bazlı bakmak lazım örneğin aerocool vxp ve cylon iyi seriler değilken aerowhite yeterli bir güç kaynağı. Eski Corsair vs serisi iyi değildi mesela.
Model yoktu mesela adam High Power 650w yazmış ona c4 demişlerdi model olmadan.
Post automatically merged:

Model yoktu mesela adam High Power 650w yazmış ona c4 demişlerdi model olmadan.
Demişlerdi demeyeyim "demişti"

wtf? dostum sharkoon alman disiplini ile çalışan gayet kaliteli bir markadır giriş seviyesi olması onu kötü yapmaz giriş seviyesi ürünlere göre 5 koruması var ve gayet yeterli giriş seviyesi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,898
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri