Shein indirimli ürünler

beyler yeni girişicem de direkt hesabı açıp almak istediğini almak mı mantıklı yoksa 2 3 gün puan mı ne toplanıyor sanırım onu toplayıp sonra almak mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

legolar falan gelir mi bide sınır kendi koyuyor mu gelmeyecek ürünü yollamıyor vs diye

beyler yeni girişicem de direkt hesabı açıp almak istediğini almak mı mantıklı yoksa 2 3 gün puan mı ne toplanıyor sanırım onu toplayıp sonra almak mı?

legolar falan gelir mi bide sınır kendi koyuyor mu gelmeyecek ürünü yollamıyor vs diye
Gelmeyecek ürünü iptal edip parasını geri gönderiyorlar. Şu kırmızı işaretlediğim ürünün gerçek fiyatı gümrük limitini geçmeyecek ürünlerden alırsan sıkıntı olmaz. Mesela bu ürün gümrükten geçmez.
1758976843441.webp

Gelmeyecek ürünü iptal edip parasını geri gönderiyorlar. Şu kırmızı işaretlediğim ürünün gerçek fiyatı gümrük limitini geçmeyecek ürünlerden alırsan sıkıntı olmaz. Mesela bu ürün gümrükten geçmez.
Alıntıyı görüntüle
hocam yeni kayıt olsam kaç gün içinde kullanmam lazım verdiği kuponu

hocam yeni kayıt olsam kaç gün içinde kullanmam lazım verdiği kuponu
Bir sınır yok gibi şimdi ara sıra süre bitince gidiyor ama ana sayfaya döndüğünde geliyır kullanılmamışsa

Ayrıca iptalde ilk kupon geri geliyor ama bedava kargo gelmiyor.

Bir sınır yok gibi şimdi ara sıra süre bitince gidiyor ama ana sayfaya döndüğünde geliyır kullanılmamışsa

Ayrıca iptalde ilk kupon geri geliyor ama bedava kargo gelmiyor.
hocam peki bir kaç bişey ekledim ama onaylayamıyorum sepeti ülkenize gönderilemiyor diyo nası anlicam hangisi gönderiliyor diye

hocam peki bir kaç bişey ekledim ama onaylayamıyorum sepeti ülkenize gönderilemiyor diyo nası anlicam hangisi gönderiliyor diye
Kardeşim limiti aşmışsındır. ürünlerin indirimsiz fiyatlarının toplamı 1390tlyi geçmesin. Yukarda resim ile göstermiştim.

400 puan birikti alacak bir şey bulamadım. Öneriniz var mı beyler?

400 puan birikti alacak bir şey bulamadım. Öneriniz var mı beyler?
GAMESIR Gamesir - T3 Lite Switch Kontrol Cihazı Hall Effect Kablolu Oyun Kumandası ve Joystick PC/Steam/Switch Kablolu Oyun Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Bende 150 puan vardı 340 a geldi sende daha düşük olur muhtemelen tr fiyatı 1300

GAMESIR Gamesir - T3 Lite Switch Kontrol Cihazı Hall Effect Kablolu Oyun Kumandası ve Joystick PC/Steam/Switch Kablolu Oyun Aksesuarları
Bende 150 puan vardı 340 a geldi sende daha düşük olur muhtemelen tr fiyatı 1300
170e geliyor bedava resmen

170e geliyor bedava resmen
1400 tl cıkıyor bende ve kupon kullandırtmıyor bu ürüne neden?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri