🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
287
🫡
Ekran görüntüsü 2025-10-11 200314.webp

Yeni hesap açınca gelen %70 kupon + 121 puan ile 349₺ oluyor.
Kupon otomatik tanımlanıyor. Puanlar içinse e-posta doğrulaması, mobil uygulamada puanların bulunduğu sayfadan mağaza tercihlerini güncelleme ve günlük check-in yapmalısınız.
Kargo garantisini de kaldırın.

Ekran görüntüsü 2025-10-11 200820.webp

Bu kalitede bir boom arm için gerçekten iyi fiyat. Bu bütçede jenerik dediğimiz, düşük kalite standlar bile zor bulunuyor TR'de. Kronik sorunlu Lastvoice'ların fiyatları bile daha pahalı.

Ürün elime birkaç gün önce ulaştı. Ben de Coverzone'un giriş seviye, jenerik boom arm'ından geçiş yaptım (369₺'ye almıştım). Masa kelepçesinin masaya temas ettiği yer korozyona uğradı bildiğiniz. Kelepçenin metali yamuldu ve sürekli sağa sola oynayıp duruyordu. Boom arm'ın kelepçeye takıldığı yer ise bir türlü sabit durmuyordu. Kaliteli standa geçiş yapınca daha rahat oldu her şey.
Masa kelepçesi plastik ancak sağlam malzemeden, masaya kolayca takılıyor ve gayet sağlam duruyor. Metal kolun uzunluğu beklediğimden kısa ama Coverzone'la hemen hemen aynı, fiyatına göre olması gerektiği gibi ve bana gayet yeterli geldi.
NZXT Capsule mikrofonumu rahatça taşıyabildi, ki SM7B gibi görece ağır mikrofonları taşıyabileceği belirtilmiş.
Düşük kalite boom arm'larda bulunan yay mekanizması olmadığı için rahatsız edici titreşim sesi de oluşmuyor mikrofona giden.
Kolun ayarlama ve sıkma vidaları oldukça kullanışlı, işlevsel.
Standın kol kısmı da sağlam metalden ve giriş seviye standlardan daha sağlam hissettiriyor.
Kabloları tutması için klipsler var. Sıkıca sabitlemiyor ancak kablo kirliliğinin önüne geçmek için yeterli.
Standart olarak boom arm'ların sahip olduğu 3/8" vida girişi bulunuyor. Piyasadaki çoğu mikrofonun kutusundan da 5/8'den 3/8"e dönüştürücü adaptör çıktığı için sorunsuzca uyum sağlıyor. Çıkmadığı durumlarda da ufak bir meblağa adaptör çözülebiliyor.

Önerdiklerim:

Yurt içi

Yurt dışı

Siz almadan önce mikrofonunuzun vida bağlantısının boyutunu (kaç inç olduğunu) ve kutudan dönüştürücü çıkıp çıkmadığını kontrol edin.

İşin özü ben memnun kaldım. Fiyatının epey ötesinde kaliteye sahip. Bu bütçede açık ara en iyi seçenek. İhtiyacı olanlar kaçırmasın derim.

Son düzenleme:
Sepete atınca 269,18'e düşüyor ama "şimdi güvenli ödeme yap" diyince 1500 lira oluyor. 10 dakika önce Shein'a üye oldum kuponları da verdi aslında ama bir problem var. Herhalde bu üründe kupon kullanılamıyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-11 204655.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-11 204655.webp
    22.4 KB · Hit: 139
ödeme ekranında 1500 lira oluyor.

edit: mobilden aldım tarayıcı da olmuyor kuponu uygulamadı.

Son düzenleme:
Sepete atınca 269,18'e düşüyor ama "şimdi güvenli ödeme yap" diyince 1500 lira oluyor. 10 dakika önce Shein'a üye oldum kuponları da verdi aslında ama bir problem var. Herhalde bu üründe kupon kullanılamıyor.
ödeme ekranında 1500 lira oluyor
Kuponlanabilir ürün, ekran görüntülerini yeni aldım zaten. Fiyat bu şekilde (PC'de):
Ekran görüntüsü 2025-10-11 210522.webp

Bilgisayardan girip sayfayı yenilemeyi deneyin. Bazen fiyat geç güncelleniyor.

Satın aldığım fotoyu da ekleyeyim:
Ekran görüntüsü 2025-10-11 211002.webp

(Format aa/gg/yyyy şeklinde)

Son düzenleme:
Bilgisayardan da aynı fiyata geliyor, illa mobil şart değil. 121 puanı uygulamayı unutmayın sadece.

Geri