🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Son düzenleme:
A2 mikrofonu olanlar içinde ölçtüm 15mm 5/8 inç oluyor

Ürün tekrardan stoğa girmiş değerli üyeler. Alan/alacak herkese hayırlı olsun.

Bazen reklam engelleyiciler blokluyor yetkilendirmeyi. Brave Kalkanlarını kapatmadan önce bende de öyle oluyordu.

Uygun şekilde konumlandırıldığında masa alanından tasarruf sağlıyor esasında.

Yoğunluktan bazen oluyor, mobilde bende de açılmıyordu dün web sayfasından. Uygulamadan ya da PC'den denemek gerekiyor.

Çok sıkılmadığı sürece istediğin gibi ayarlanabiliyor.

Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:

Yurt içi

Yurt dışı
Başka bir boom arm'dan geçiş yapıyorsanız kutusundan çıkan adaptörü de kullanabilirsiniz. Ancak genelde plastik oluyorlar, önerdiklerim alüminyum malzemeden.

NZXT Capsule.
A9'un vida bağlantısı yazmıyor Fifine'ın sitesinde. Kutudan çıkan boom arm aparatı 3/8" destekliyor gibi gözüktü bana. Kullanma talimatında yazıyordur muhtemelen. Diğer türlü 5/8"tir zaten, yukarıda önerdiğim dönüştürücüleri alabilirsin.

Kutusundan büyük ihtimalle dönüştürücü adaptör çıkıyordur, dolayısıyla uyar.

Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.

Mikrofonlara gelecek olursak; vida girişleri genellikle 5/8" olmakla beraber bazılarından adaptör de çıkıyor. 1/4" olanlarsa daha nadir ve hemen hepsinden adaptör çıkıyor (benim Capsule gibi).

Kısacası dönüştürücü adaptör ile vida girişi olan her mikrofon boom arm'a takılabilir.
-Lloydˢᵗᵉʳ

Kargoist getirdi benim de. İlk gün "teslim edilemedi" mesajı geldi. Ertesi gün dağıtıma çıktı ve teslim aldım.

10 günde falan geldi benimki.
Üstte yazdığım gibi, adaptörle hemen her mikrofona uyum sağlıyor.
Arkadaşlar konu sahibi burada paylaşmış. Ben güvenerek linkteki ürünü az önce aldım. Mikrofonum fifine a2. Kol direkt uyumlu değil. Aparat geldiğinde işe yararsa yazarım buraya tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu uyar mı razer seiren v3 miniye?
Hocam hiç bilmiyorum valla. Deneyerek tecrübe edeceğim

Arkadaşlar konu sahibi burada paylaşmış. Ben güvenerek linkteki ürünü az önce aldım. Mikrofonum fifine a2. Kol direkt uyumlu değil. Aparat geldiğinde işe yararsa yazarım buraya tekrar

Hocam hiç bilmiyorum valla. Deneyerek tecrübe edeceğim
Ben de aynı adaptörden 2 tane sipariş geçtim şimdi kargo veriyoz madem bi tane daha alayım yedek dursun dedim.HB , amazon ve trendyolda satan bulamadım.

Ben de aynı adaptörden 2 tane sipariş geçtim şimdi kargo veriyoz madem bi tane daha alayım yedek dursun dedim.HB , amazon ve trendyolda satan bulamadım.
Benim aparat geldi sorunsuz şekilde oldu. Fotoğrafını ekledim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Mikrofonum fifine a2

Ekler

• IMG_0305.webp
    IMG_0305.webp
    566.5 KB · Hit: 82
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama sorularınızı alıntılayarak yazdığım cevapları okumadan "uyumlu değil", yok "elimizde patladı" vesaire yazıyorsunuz. Hem ana mesajda, hem de uyum mevzusu hakkında soruları alıntıladığım mesajda kutudan adaptör çıkmadığını, mikrofonunuzun yanında dönüştürücü adaptör gelmediyse dönüştürücü aparatı ayrıca satın almanız gerektiğini ve önerdiklerimi de yazmıştım zaten. Tekrar alıntılıyorum, okuyun:
Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:

Yurt içi
Yurt dışı
Başka bir boom arm'dan geçiş yapıyorsanız kutusundan çıkan adaptörü de kullanabilirsiniz. Ancak genelde plastik oluyorlar, önerdiklerim alüminyum malzemeden.
Boom arm'ların standardı 3/8", mikrofonların standardı 5/8"tir. Mevzu bu kadar.

2 tane almıştım elimizde patladı adaptör infosu yüzünden
bu uyar mı razer seiren v3 miniye?
Sorunu alıntılayıp cevapladığım mesajı okusaymışsın keşke.

a2 yede olmaz o zaman hangi mikrofona oluyor bu :ROFLMAO:
Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.

Mikrofonlara gelecek olursak; vida girişleri genellikle 5/8" olmakla beraber bazılarından adaptör de çıkıyor. 1/4" olanlarsa daha nadir ve hemen hepsinden adaptör çıkıyor (benim Capsule gibi).

Kısacası dönüştürücü adaptör ile vida girişi olan her mikrofon boom arm'a takılabilir.
-Lloydˢᵗᵉʳ

hyperx quadcast için olur mu bu
Montaj adaptörüne direkt takılabilir, uyumludur.

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama sorularınızı alıntılayarak yazdığım cevapları okumadan "uyumlu değil", yok "elimizde patladı" vesaire yazıyorsunuz. Hem ana mesajda, hem de uyum mevzusu hakkında soruları alıntıladığım mesajda kutudan adaptör çıkmadığını, mikrofonunuzun yanında dönüştürücü adaptör gelmediyse dönüştürücü aparatı ayrıca satın almanız gerektiğini ve önerdiklerimi de yazmıştım zaten. Tekrar alıntılıyorum, okuyun:

Boom arm'ların standardı 3/8", mikrofonların standardı 5/8"tir. Mevzu bu kadar.

Sorunu alıntılayıp cevapladığım mesajı okusaymışsın keşke.

Montaj adaptörüne direkt takılabilir, uyumludur.
konu paylaştığın gün siparişi verdim ben hatırladım kadarı ilede dönüştürücü mevzuları yoktu varsada ben görmedim , ürün elime ulaştı bugun gayet güzel dönüştürücü alıp kullanıcam Teşşekürler

konu paylaştığın gün siparişi verdim ben hatırladım kadarı ilede dönüştürücü mevzuları yoktu varsada ben görmedim , ürün elime ulaştı bugun gayet güzel dönüştürücü alıp kullanıcam Teşşekürler
İlk olarak uyumluluğu soran arkadaşların mesajlarını alıntıladığım yorumumda yazmıştım, sonradan ana mesaja da ekledim (ürün standart boom arm ölçüsüne sahip olduğu için belirtme gereği duymadım öncesinde).
Sepeti dolduracak ürünler ekleyebilirsen Temu'daki paylaştığım linkten daha ucuza geliyor.
Hayırlı olsun.

İlk olarak uyumluluğu soran arkadaşların mesajlarını alıntıladığım yorumda yazmıştım, sonradan ana mesaja da ekledim (standart boom arm ölçüsüne sahip olduğu için belirtme gereği duymadım öncesinde).
Sepeti dolduracak ürünler ekleyebilirsen Temu'daki paylaştığım linkten daha ucuza geliyor.
Hayırlı olsun.
Satıcı firma İzmir’de dün aldım bugün geldi bence fiyatı pahalı olmadığı için tr’den alınması daha iyi üstelik bekleme süresi de yok

Ben de 2 boom arm sipariş etmiştim 2 tane de dönüştürücü aldım bitanesini boom arm+adaptörle birlikte satacağım

Satıcı firma İzmir’de dün aldım bugün geldi bence fiyatı pahalı olmadığı için tr’den alınması daha iyi üstelik bekleme süresi de yok
Tercihe bağlı olarak zaten ikisini de paylaştım, yurt dışı istemeyenler için. Yurt içinde kargo fiyatı eklenince fiyat farkı x5-6 falan oluyor çünkü. Ki ikisi de kaliteli malzemeden.

Geri