Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 604
a2 yede olmaz o zaman hangi mikrofona oluyor buBenimki de geldi a6 uymuyor
a2 yede olmaz o zaman hangi mikrofona oluyor buBenimki de geldi a6 uymuyor
Düzenleme 2: Uyuyor.a2 yede olmaz o zaman hangi mikrofona oluyor bu![]()
Arkadaşlar konu sahibi burada paylaşmış. Ben güvenerek linkteki ürünü az önce aldım. Mikrofonum fifine a2. Kol direkt uyumlu değil. Aparat geldiğinde işe yararsa yazarım buraya tekrarÜrün tekrardan stoğa girmiş değerli üyeler. Alan/alacak herkese hayırlı olsun.
Bazen reklam engelleyiciler blokluyor yetkilendirmeyi. Brave Kalkanlarını kapatmadan önce bende de öyle oluyordu.
Uygun şekilde konumlandırıldığında masa alanından tasarruf sağlıyor esasında.
Yoğunluktan bazen oluyor, mobilde bende de açılmıyordu dün web sayfasından. Uygulamadan ya da PC'den denemek gerekiyor.
Çok sıkılmadığı sürece istediğin gibi ayarlanabiliyor.
Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:
Yurt içi
Yurt dışı
Başka bir boom arm'dan geçiş yapıyorsanız kutusundan çıkan adaptörü de kullanabilirsiniz. Ancak genelde plastik oluyorlar, önerdiklerim alüminyum malzemeden.1pc durable aluminum microphone stand adapter shock mount 5 - Temu Türkiye
Shop 1pc durable aluminum microphone stand adapter with shock mount 5 8 male to 3 8 female screw xlr compatible for secure boom stand assembly on Temu. more great prices on electronics.www.temu.com
NZXT Capsule.
A9'un vida bağlantısı yazmıyor Fifine'ın sitesinde. Kutudan çıkan boom arm aparatı 3/8" destekliyor gibi gözüktü bana. Kullanma talimatında yazıyordur muhtemelen. Diğer türlü 5/8"tir zaten, yukarıda önerdiğim dönüştürücüleri alabilirsin.
Kutusundan büyük ihtimalle dönüştürücü adaptör çıkıyordur, dolayısıyla uyar.
Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.
Mikrofonlara gelecek olursak; vida girişleri genellikle 5/8" olmakla beraber bazılarından adaptör de çıkıyor. 1/4" olanlarsa daha nadir ve hemen hepsinden adaptör çıkıyor (benim Capsule gibi).
Kısacası dönüştürücü adaptör ile vida girişi olan her mikrofon boom arm'a takılabilir.
-Lloydˢᵗᵉʳ
Kargoist getirdi benim de. İlk gün "teslim edilemedi" mesajı geldi. Ertesi gün dağıtıma çıktı ve teslim aldım.
10 günde falan geldi benimki.
Üstte yazdığım gibi, adaptörle hemen her mikrofona uyum sağlıyor.
Hocam hiç bilmiyorum valla. Deneyerek tecrübe edeceğimbu uyar mı razer seiren v3 miniye?
Ben de aynı adaptörden 2 tane sipariş geçtim şimdi kargo veriyoz madem bi tane daha alayım yedek dursun dedim.HB , amazon ve trendyolda satan bulamadım.Arkadaşlar konu sahibi burada paylaşmış. Ben güvenerek linkteki ürünü az önce aldım. Mikrofonum fifine a2. Kol direkt uyumlu değil. Aparat geldiğinde işe yararsa yazarım buraya tekrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hiç bilmiyorum valla. Deneyerek tecrübe edeceğim
Benim aparat geldi sorunsuz şekilde oldu. Fotoğrafını ekledim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Mikrofonum fifine a2Ben de aynı adaptörden 2 tane sipariş geçtim şimdi kargo veriyoz madem bi tane daha alayım yedek dursun dedim.HB , amazon ve trendyolda satan bulamadım.
Boom arm'ların standardı 3/8", mikrofonların standardı 5/8"tir. Mevzu bu kadar.Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:
Yurt içi
Yurt dışı
Başka bir boom arm'dan geçiş yapıyorsanız kutusundan çıkan adaptörü de kullanabilirsiniz. Ancak genelde plastik oluyorlar, önerdiklerim alüminyum malzemeden.1pc durable aluminum microphone stand adapter shock mount 5 - Temu Türkiye
Shop 1pc durable aluminum microphone stand adapter with shock mount 5 8 male to 3 8 female screw xlr compatible for secure boom stand assembly on Temu. more great prices on electronics.www.temu.com
2 tane almıştım elimizde patladı adaptör infosu yüzünden
Sorunu alıntılayıp cevapladığım mesajı okusaymışsın keşke.bu uyar mı razer seiren v3 miniye?
a2 yede olmaz o zaman hangi mikrofona oluyor bu![]()
Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.
Mikrofonlara gelecek olursak; vida girişleri genellikle 5/8" olmakla beraber bazılarından adaptör de çıkıyor. 1/4" olanlarsa daha nadir ve hemen hepsinden adaptör çıkıyor (benim Capsule gibi).
Kısacası dönüştürücü adaptör ile vida girişi olan her mikrofon boom arm'a takılabilir.
-Lloydˢᵗᵉʳ
Montaj adaptörüne direkt takılabilir, uyumludur.hyperx quadcast için olur mu bu
konu paylaştığın gün siparişi verdim ben hatırladım kadarı ilede dönüştürücü mevzuları yoktu varsada ben görmedim , ürün elime ulaştı bugun gayet güzel dönüştürücü alıp kullanıcam TeşşekürlerArkadaşlar yanlış anlamayın ama sorularınızı alıntılayarak yazdığım cevapları okumadan "uyumlu değil", yok "elimizde patladı" vesaire yazıyorsunuz. Hem ana mesajda, hem de uyum mevzusu hakkında soruları alıntıladığım mesajda kutudan adaptör çıkmadığını, mikrofonunuzun yanında dönüştürücü adaptör gelmediyse dönüştürücü aparatı ayrıca satın almanız gerektiğini ve önerdiklerimi de yazmıştım zaten. Tekrar alıntılıyorum, okuyun:
Boom arm'ların standardı 3/8", mikrofonların standardı 5/8"tir. Mevzu bu kadar.
Sorunu alıntılayıp cevapladığım mesajı okusaymışsın keşke.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Montaj adaptörüne direkt takılabilir, uyumludur.
İlk olarak uyumluluğu soran arkadaşların mesajlarını alıntıladığım yorumumda yazmıştım, sonradan ana mesaja da ekledim (ürün standart boom arm ölçüsüne sahip olduğu için belirtme gereği duymadım öncesinde).konu paylaştığın gün siparişi verdim ben hatırladım kadarı ilede dönüştürücü mevzuları yoktu varsada ben görmedim , ürün elime ulaştı bugun gayet güzel dönüştürücü alıp kullanıcam Teşşekürler
Satıcı firma İzmir’de dün aldım bugün geldi bence fiyatı pahalı olmadığı için tr’den alınması daha iyi üstelik bekleme süresi de yokİlk olarak uyumluluğu soran arkadaşların mesajlarını alıntıladığım yorumda yazmıştım, sonradan ana mesaja da ekledim (standart boom arm ölçüsüne sahip olduğu için belirtme gereği duymadım öncesinde).
Sepeti dolduracak ürünler ekleyebilirsen Temu'daki paylaştığım linkten daha ucuza geliyor.
Hayırlı olsun.
Tercihe bağlı olarak zaten ikisini de paylaştım, yurt dışı istemeyenler için. Yurt içinde kargo fiyatı eklenince fiyat farkı x5-6 falan oluyor çünkü. Ki ikisi de kaliteli malzemeden.Satıcı firma İzmir’de dün aldım bugün geldi bence fiyatı pahalı olmadığı için tr’den alınması daha iyi üstelik bekleme süresi de yok