Neler Yeni

Shenzhenaudio.com'dan vergi çıkar mı?

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mokarco mokarco
Çıktı mı hocam ?
benim aldığım tarihte dümdüz geldi ustam. ekstra vergi çıkmadı. yaklaşık 1 sene oluyor yalnız şimdi gümrük olayları baya değişti. biraz araştır. kulaklıklardan aşırı memnunum.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Ali
benim aldığım tarihte dümdüz geldi ustam. ekstra vergi çıkmadı. yaklaşık 1 sene oluyor yalnız şimdi gümrük olayları baya değişti. biraz araştır. kulaklıklardan aşırı memnunum.
Hangi kulaklığı aldınız hocam ?

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
mokarco mokarco
Hangi kulaklığı aldınız hocam ?

moondrop quarkzs + moondrop chu 2​

quarks olan aşırı minik küçük, herkese hitap etmeyebilir. chu 2 olan metal ve çok sağlam, ses kalitesi de kullandığın cihaza göre çok iyi. besleyebilecek kalitede bir ses çipi olan cihazda kullanman lazım, o zaman anlıyorsun farkı. normal pc ye taktığında ses kötü alabilirsin. üzerinde basit anakartın ses çipi var sonuçta. telefonuma taktığımda ses kalitesi bambaşka, laptopuma taktığımda bambaşka, masaüstü kasaya taktığımda bambaşka.

telefonum xiaomi mi 6 (type-c dönüştücü ile kullanıyorum 3.5mm girişi yok çünkü, dönüştürücünün içinde kendi ses çipi var)
laptopum hp pavilion dv6 6010st (beats ses sistemi var)
masaüstü kasanın anakart üzerindeki ses çipi Realtek ALC887

kulaklıklar aynı ama hepsinde bambaşka bir ses deneyimi alıyorum :)

o yüzden bu tip kulaklıklar için mutlaka harici ses kartı kullanılması tavsiye ediliyor.

youtube' de şu arkadaş çok güzel incelemiş ve aktarmış, izlemeni tavsiye ederim:

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Ali

moondrop quarkzs + moondrop chu 2​

quarks olan aşırı minik küçük, herkese hitap etmeyebilir. chu 2 olan metal ve çok sağlam, ses kalitesi de kullandığın cihaza göre çok iyi. besleyebilecek kalitede bir ses çipi olan cihazda kullanman lazım, o zaman anlıyorsun farkı. normal pc ye taktığında ses kötü alabilirsin. üzerinde basit anakartın ses çipi var sonuçta. telefonuma taktığımda ses kalitesi bambaşka, laptopuma taktığımda bambaşka, masaüstü kasaya taktığımda bambaşka.

telefonum xiaomi mi 6 (type-c dönüştücü ile kullanıyorum 3.5mm girişi yok çünkü, dönüştürücünün içinde kendi ses çipi var)
laptopum hp pavilion dv6 6010st (beats ses sistemi var)
masaüstü kasanın anakart üzerindeki ses çipi Realtek ALC887

kulaklıklar aynı ama hepsinde bambaşka bir ses deneyimi alıyorum :)

o yüzden bu tip kulaklıklar için mutlaka harici ses kartı kullanılması tavsiye ediliyor.

youtube' de şu arkadaş çok güzel incelemiş ve aktarmış, izlemeni tavsiye ederim:

Ama hocam ses kartları aşırı pahalı nasıl alıcaz ki

Top Bottom