OnurCiftci26
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasa değeri olarak baktığımızda imkansıza yakın duruyor.hedef 0.1 dolar diyorlar
Piyasa değeri olarak baktığımızda imkansıza yakın duruyor.hedef 0.1 dolar diyorlar
Yanlış hatırlamıyorsam 400 trilyon shiba var 5 dolar yaksan ne yakmasan ne aylık 150 dolar de pek etkisi olmaz .
anlamadığım nokta şu kendini haklı çıkartma derdine mi düştün onu çözemedim ama bilmiyorum yani , su yarışına girmeyi pek sevmem haklısın der geçerim. Shibin en iyi takibini yapanlardan biriyim öyle yakımmış felan emin ol senden daha iyi takip ediyorum fake yakımlarıda oldu saçma sapan şirketlerle çalışmalarıda oldu iyi araştır bu yakım bu ayın içerisinde mi ?![]()
Shiba En Yüksek USD Değerine Sahip Token Oldu Bitcoin Haberleri, Altcoin ve Kripto Para Haberleri |
#Kripto ve #Blockchain Sektörü Hakkında En Güncel Haberler ve Gelişmeleryoyodex.io
Piyasadan coin siliyorlar. Arzı azaltıyorlar yani.Arkadaşlar bu yakım muhabbeti nedir tam olarak, aydınlatır mısınız ?
Dediğin olması için şuan dolaşımdaki arzın %50 sinden fazlası yakılması lazımTurkiyede kripto işine giren kişilerin bende dahil olmak üzere %80 inde shib var illaki bu fiyatta kalmaz artar ama çok artacağını sanmıyorum kısa dönemde.Artarsa o kadar herkes zengin olur hedef 0.1 dolar diyorlar çok zor olabilirde ama çok çok zor YTD.