C CAGNEE 80+ Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 31 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Baran Balık 25 Mart 2025 #1 YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ARKA PLANDA MI BİŞEY ACIK BİLMİYORUM AMA BİLDİĞİM HERŞEYİ KAPATTIM OLMUYOR Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2025 OYUN OYNARKEN OLUYOR
YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ARKA PLANDA MI BİŞEY ACIK BİLMİYORUM AMA BİLDİĞİM HERŞEYİ KAPATTIM OLMUYOR Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2025 OYUN OYNARKEN OLUYOR
AGUMBA 80+ Silver Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 2,018 Dahası Reaksiyon skoru 1,029 İsim Sercan GÖKALP 25 Mart 2025 #2 CAGNEE yazmış: YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ARKA PLANDA MI BİŞEY ACIK BİLMİYORUM AMA BİLDİĞİM HERŞEYİ KAPATTIM OLMUYOR Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2025 OYUN OYNARKEN OLUYOR Devamı için tıklayın... Her oyunda geliyor mu ya da belirli bir platformda oynarken mi geliyor mesela steam'de geliyor mu ya da epic games'te. Belki oyun istemcisinin ayarlarında bir şey açıktır
CAGNEE yazmış: YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ARKA PLANDA MI BİŞEY ACIK BİLMİYORUM AMA BİLDİĞİM HERŞEYİ KAPATTIM OLMUYOR Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2025 OYUN OYNARKEN OLUYOR Devamı için tıklayın... Her oyunda geliyor mu ya da belirli bir platformda oynarken mi geliyor mesela steam'de geliyor mu ya da epic games'te. Belki oyun istemcisinin ayarlarında bir şey açıktır