🔴ShiftDeleteNet Kurucusu Hakkı Alkan'ın Çalışanıyla Yaşadığı Münakaşa🔴

Gurur kırıcı bir olay; çalışma arkadaşlarının yanında patron diye bu kadar ezilmesi ve saldırıya uğramasına rağmen gayet sakin kalmış. Daha kötü senaryolar da yaşanabilirdi. Zaten bu şahısı sevmiyorum, böyle bir video ile gündeme gelmesi de, onu sevmemem için bir sebep daha oldu.

Soysuz herif

şerefsize bak fena ayar oldum keşke yalvarana kadar dövselermiş bir de genel olarak şu insan ayıran lavuklar ne anlıyorsa bu işten adam haklı ağız burun kırsa ne güzel.
bir de technopatın da shiftdelete'nin de kurucuları kazma çıktı da forum omurgasıyla hala ayakta asdşaskşsd

Rezalet olay başka bir şey değil. Zaten ne olduğu belliydi de bu olayla birlikte maddi manevi en büyük darbeyi görür umarım kamuoyundan.

@Mantıklı Kanks Aferim buldum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link çalışmayabilir Twitter sansür uygulamış.

Bir de bu var zaten.

Furkan Karaca da konu hakkında düşüncelerini paylaşmış.

düşüncelerinin özeti: kötülük kötüdür :D

bi fikrin, tuttuğun taraf falan olsun ya

Hakkı Alkan, tartıştığı çalışanına dekoratif çiçeği fırlattığı kamera kaydı:

Sonrasında özür yayınlamış:

Münakaşa yaşadığı çalışanı Samet Jankovic'in paylaşımları:

Yanında çalışıp bir tane mutlu ayrılan insan görmedim. Bu niye böyle?
O nasıl bi dal dayı kasten adam yaralamadan iyi tazminat alır Samet

Bu şahsı zaten 3 sene önceden takip etmeyi bırakmıştım sevmemeye başlamıştım bazı durumlardan dolayı bugün bu video ile herkese ispatlanmış oldu.
Hala bunu izleyip arkasında duran varsa onların da karakteri bununla aynıdır diye düşünmek lazım.

Kavga et ne hocam ? adam koskoca patron ya , aylık milyonlarca geliri olan bir adam 40 kişinin yöneticisi bu kadar düşük bir karaktere sahip olmamalı.
Shiftdelete başarısı diye bir şey varsa bunda Hakkının payı vardır elbet ama her şirkette olduğu gibi orada çalışan insanların başarısı daha çok bu.
ülkemiz standartına göre bir normal demiştim.

Olayı izlerken bile sinirden kafayı yedim karşıdaki eleman çok sakin kalmış ilk başta, ama en azından deli gibi tazminat alacak bu fetöcü heriften.

yapılacak en doğru hareket takipten çıkmak ve sponsor desteğinin kesilmesi

şerefsize bak fena ayar oldum keşke yalvarana kadar dövselermiş bir de genel olarak şu insan ayıran lavuklar ne anlıyorsa bu işten adam haklı ağız burun kırsa ne güzel.
bir de technopatın da shiftdelete'nin de kurucuları kazma çıktı da forum omurgasıyla hala ayakta asdşaskşsd

Kardeşim şu adamlara hakaret içeren şeyler yazmasanız? Herifin tonla avukatı var, forum forum dolaşıyordur şimdi. Samet'e ödeyeceği tazminatı sizlerden çıkartacak haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri