Neler Yeni

Si̇zce Telefon Almayi Seçi̇mden Sonraya Mi Biraksam ?

Ràtik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
atilla
şuanki telefonumdan sıfır iphone 11 e geçeceğim ve bunu seçimden sorna ya bırakırsam ötv düşermi

xHyeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Yüksel
şuanki ekonomik durumda birşeyi ne kadar erken alırsan okadar iyi olur ama şuanki iktidarın yerine gelebilecek iktidara güveniyorsan seçimden sonrada alabilirsin

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
bence 11 e geçme. çok da ahım şahım bir telefon değil bunu bilmelisin. ama idare eder

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,552
İsim
Taha yücel
bence 11 e geçme. çok da ahım şahım bir telefon değil bunu bilmelisin. ama idare eder
dostum bende j7 prime 2 var telefon kırık dökük kamerası bozuk netlemiyor bulanık çekiyor 2.el iphone 11 almayı düşünüyorum android almak istemiyorum kamerası benim için çok önemli işimi görür mü

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
iPhone 11 için değmez bence ya bekle ya da android alabilirsin

kullanmış biri olarak söylüyorum değmez ben de şimdi 13 Pro maxten Samsun’da geçiyorum a34 veya a54 tercih edebilirsin istersen. Ben az önce incehesaptan a34 sipariş ettim

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Her ikisi de iktidar olunca ilk elektronik alet alımında gençlerin vergilerden muaf olacağını vaad ediyor sana kalmış yani tamamen :D

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Her ikisi de iktidar olunca ilk elektronik alet alımında gençlerin vergilerden muaf olacağını vaad ediyor sana kalmış yani tamamen :D
KK'nin onun ile ilgili açıklaması nasıl ben göremedim de
rte sadece yükseköğretimde ki öğrenciler için demişti kk'nin nasıl

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
KK'nin onun ile ilgili açıklaması nasıl ben göremedim de
rte sadece yükseköğretimde ki öğrenciler için demişti kk'nin nasıl
Ben Jahrein ile yaptığı yayında görmüştüm fakat bir haber sitesinde şöyle bir açıklamasını gördüm.
“Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak”

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Ben Jahrein ile yaptığı yayında görmüştüm fakat bir haber sitesinde şöyle bir açıklamasını gördüm.
“Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak”
umarım lise öğrencileri için de olur bu yaz laptop alacağım güzel olur benim için

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
umarım lise öğrencileri için de olur bu yaz laptop alacağım güzel olur benim için
Gençleri kastığı 18 yaş ve üstü değilse olur yasaya göre 18 yaş altı çocuk olarak kabul edildiği için olmayadabilir :/

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
dostum bende j7 prime 2 var telefon kırık dökük kamerası bozuk netlemiyor bulanık çekiyor 2.el iphone 11 almayı düşünüyorum android almak istemiyorum kamerası benim için çok önemli işimi görür mü
kamerası ultra mükemmel değil. ama iyi. idare eder seni fazla fazla. j7 prime gibi bir cihazdan 11 e geçmen mükemmel olur bak. ona lafım yok. geçebilrisin

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
şuanki telefonumdan sıfır iphone 11 e geçeceğim ve bunu seçimden sorna ya bırakırsam ötv düşermi
ben şahsen seçimden sonra doların düşme ihtimali olduğunu düşünmüyorum tam tersi yükselicek bir süre. ekran kartı ve monitörümü dün aldım çıkardım aradan. 1 yıldan aşağı dolarda düşüş olmaz muhtemelen

Top Bottom