dostum bende j7 prime 2 var telefon kırık dökük kamerası bozuk netlemiyor bulanık çekiyor 2.el iphone 11 almayı düşünüyorum android almak istemiyorum kamerası benim için çok önemli işimi görür mübence 11 e geçme. çok da ahım şahım bir telefon değil bunu bilmelisin. ama idare eder
KK'nin onun ile ilgili açıklaması nasıl ben göremedim deHer ikisi de iktidar olunca ilk elektronik alet alımında gençlerin vergilerden muaf olacağını vaad ediyor sana kalmış yani tamamen
Ben Jahrein ile yaptığı yayında görmüştüm fakat bir haber sitesinde şöyle bir açıklamasını gördüm.KK'nin onun ile ilgili açıklaması nasıl ben göremedim de
rte sadece yükseköğretimde ki öğrenciler için demişti kk'nin nasıl
umarım lise öğrencileri için de olur bu yaz laptop alacağım güzel olur benim içinBen Jahrein ile yaptığı yayında görmüştüm fakat bir haber sitesinde şöyle bir açıklamasını gördüm.
“Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak”
Gençleri kastığı 18 yaş ve üstü değilse olur yasaya göre 18 yaş altı çocuk olarak kabul edildiği için olmayadabilir :/umarım lise öğrencileri için de olur bu yaz laptop alacağım güzel olur benim için
kamerası ultra mükemmel değil. ama iyi. idare eder seni fazla fazla. j7 prime gibi bir cihazdan 11 e geçmen mükemmel olur bak. ona lafım yok. geçebilrisindostum bende j7 prime 2 var telefon kırık dökük kamerası bozuk netlemiyor bulanık çekiyor 2.el iphone 11 almayı düşünüyorum android almak istemiyorum kamerası benim için çok önemli işimi görür mü
ben şahsen seçimden sonra doların düşme ihtimali olduğunu düşünmüyorum tam tersi yükselicek bir süre. ekran kartı ve monitörümü dün aldım çıkardım aradan. 1 yıldan aşağı dolarda düşüş olmaz muhtemelenşuanki telefonumdan sıfır iphone 11 e geçeceğim ve bunu seçimden sorna ya bırakırsam ötv düşermi