Neler Yeni

Sibanet nasıl kullanan var mı ?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Uygunsuz dil
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim eve Türktelekom fiber bağlattık önce modemi 1 haftada getirdiler yanında kabloyla sonra dediler ki fiber kabloyu bağlayın elektiriçinin birine bağlattık sonra 1 hafta daha geçti ekipler geldi modem kurulumunu yaptılar akşama internet gelir dediler 4 gün oldu gelmedi sonra arakdık çarşambaya randevu aldık çarşamba gelmediler bu çarşambaya randevu verdiler 3 kez arıza kaydı yaptırdık gelen yok bugüne randevu aldık 9-13 arası geliriz dediler gelmediler Allah belanızı versin ****** çocukları yeter lan 4 hafta oldu bir interneti takamadınız. Sibanet diye bir internet sağlayıcısı var 10mbps 50Tl sizce nasıl

GezerHan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Caner
ucuz ve çok kullanmıyaçaksan yetecek bir internet ama dikkat et altyapı türktelekomunsa onlar takmaya geliyor yine aynı terane olur.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuz ve çok kullanmıyaçaksan yetecek bir internet ama dikkat et altyapı türktelekomunsa onlar takmaya geliyor yine aynı terane olur.
Gelen ekibin neyse nasıl yani internet kotalı mı ?

GezerHan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Caner
Kotalı değil ama hiç tam hızda kullanmadım türk telekom altyapısında :) Altyapıda kime bağlıysan teknik ekip onlar oluyor ve modemi bağlamaya onlar geliyor çoğunlukla :)

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kotalı değil ama hiç tam hızda kullanmadım türk telekom altyapısında :) Altyapıda kime bağlıysan teknik ekip onlar oluyor ve modemi bağlamaya onlar geliyor çoğunlukla :)
Tam hızda kullanmadım ? Nasıl yani mesela 10mbps alıyorsun 4 mü veriyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap yok ha :(

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,654
Üyeler
162,042
Son üye
Halil toklu
Top Bottom