Sıcak hava kasadan atılmıyor

Lahana11

80+
Reaksiyon skoru
125
Arkadaşlar bıktınız benim konulardan biliyorum 😂 ama sorunumu bir türlü çözüme kavuşturmıyorum.Bu sıcaklık benim canımı sıkmaya başladı.Kasanın sağ tarafındaki yer alev gibi oluyor sıcak hava orada hapis oluyor sanki sol tarafı serin.Değerlerde gözüktüğü gibi fps düşüşü yaşamıyorum ama ben bu kule tipini boşa almış gibi kullanıyorum şu sıcaklık sorununu bir çözemedim.İşlemci 7500f
1000006840.webp
1000006839.webp

Arkadaşlar bıktınız benim konulardan biliyorum 😂 ama sorunumu bir türlü çözüme kavuşturmıyorum.Bu sıcaklık benim canımı sıkmaya başladı.Kasanın sağ tarafındaki yer alev gibi oluyor sıcak hava orada hapis oluyor sanki sol tarafı serin.Değerlerde gözüktüğü gibi fps düşüşü yaşamıyorum ama ben bu kule tipini boşa almış gibi kullanıyorum şu sıcaklık sorununu bir çözemedim.İşlemci 7500fAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
35w güç çekerken 84 derece işlemci o soğutucuya rağmen biraz garip geldi doğru takıldığından emin misin soğutucuyu ya da macunu falan güzel sürdün mü

Arkadaşlar bıktınız benim konulardan biliyorum 😂 ama sorunumu bir türlü çözüme kavuşturmıyorum.Bu sıcaklık benim canımı sıkmaya başladı.Kasanın sağ tarafındaki yer alev gibi oluyor sıcak hava orada hapis oluyor sanki sol tarafı serin.Değerlerde gözüktüğü gibi fps düşüşü yaşamıyorum ama ben bu kule tipini boşa almış gibi kullanıyorum şu sıcaklık sorununu bir çözemedim.İşlemci 7500fAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynı işlemci aynı kule tipi ile oyunlarda 70 derece üstü görmedim. Fanları sessiz mod gibi bir modda kullanıyor olabilir misin?

Aynı işlemci aynı kule tipi ile oyunlarda 70 derece üstü görmedim. Fanları sessiz mod gibi bir modda kullanıyor olabilir misin?
Kullanılan ortam sıcaklığı farkı da vardır, kule tipleri yapıları gereği her kasada her ortamda aynı performansta çalışmaz maalesef. Serin bir hava çekebilmeli ki daha iyi soğutsun. + kasa içeriği, hava sirkülasyonu da buna etki eder.

Kullanılan ortam sıcaklığı farkı da vardır, kule tipleri yapıları gereği her kasada her ortamda aynı performansta çalışmaz maalesef. Serin bir hava çekebilmeli ki daha iyi soğutsun. + kasa içeriği, hava sirkülasyonu da buna etki eder.
Öyle hocam ama 15 derece fark var ve sadece 35w güç çekerken olmuş bu olay

Öyle hocam ama 15 derece fark var ve sadece 35w güç çekerken olmuş bu olay
Sadece güç çekmesi bi etken değil ama 15c fark kule tipi için çok normal. Sıvı soğutmalarda bile 5-8c falan fark oluyor.

soğutucuyu bilgisayarcıya taktırmıstım 3 fanlı kısımdan dışardan havayı alırken soğutucu fanı üfleyerek sıcaklıgı içerde mi tutuyor napıyor anlamadım
35w güç çekerken 84 derece işlemci o soğutucuya rağmen biraz garip geldi doğru takıldığından emin misin soğutucuyu ya da macunu falan güzel sürdün mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

agressive moduna aldım biostan ama

pc yeni stok soğutucuyu çıkarıp hç temizlemeden üzerine birazcık yenı gelen macundan sürüp taktı

sıcak hava kırmızı ışık yanan yerde hapis gibi sankı cıkmıyor

soğutucuyu bilgisayarcıya taktırmıstım 3 fanlı kısımdan dışardan havayı alırken soğutucu fanı üfleyerek sıcaklıgı içerde mi tutuyor napıyor anlamadım

agressive moduna aldım biostan ama

pc yeni stok soğutucuyu çıkarıp hç temizlemeden üzerine birazcık yenı gelen macundan sürüp taktı

sıcak hava kırmızı ışık yanan yerde hapis gibi sankı cıkmıyor
Stok soğutucu macunu da dandirik oluyor hocam kendin takabiliyosan internetten sipariş et bi tane mx6 onu sür eskisini tam silip bu sıcaklıklar kasayla alakalı olmasını pek mantıklı bulmuyorum.Fan yönleri de doğru

Stok soğutucu macunu da dandirik oluyor hocam kendin takabiliyosan internetten sipariş et bi tane mx6 onu sür eskisini tam silip bu sıcaklıklar kasayla alakalı olmasını pek mantıklı bulmuyorum.Fan yönleri de doğru
fan yönleri doğru mu ? nasıl anladınız söküp bakacaktım az daha demeseniz :D

Hocam tek fan olan kısım içeriye doğru soğutucuya bakması lazım renkten pek anlaşılmıyor ama öyle gördüm düzgün yani fanların yönlerinde bi sıkıntı gözükmüyor

hocam kule tipinin egzoz tarafındaki fan yönünü gösterme şansınız var mı ?
diğer fanlar doğru konumdalar sadece onu göremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,049
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri