Neler Yeni

Sıcak Havalarda nasıl oyun oynanır

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar izmirde yaşıyorum hava 35 civarı ama nem aşırı çok yaşadığım yerde odama klima vs alacak paramda yok ne yapmam lazım hem sistemi soğuk tutmak hemde kendimi soğuk tutmak için nem olduğu için aşırı hızlı terliyorum ve kolum masama yapışıyor adam akıllı oynayamıyorum veya kulaklık çok terliyor tavsiyesi olan var mı nasıl soğuturum

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AYHANCANCA
Sistemi boşver bro kendini serinlet biz böyle milletiz kendimizden çok makineyi düşünüyoruz 😃

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
sistem kendini soğutur :D sende masaya geniş mousepad yada örtü gibi bir şey ile kapat terlemeyi önler. bütçene görede bir vantilatör ayarla tamamdır

abcdefg1234

80+ Silver
1653730196532.png

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaşlar izmirde yaşıyorum hava 35 civarı ama nem aşırı çok yaşadığım yerde odama klima vs alacak paramda yok ne yapmam lazım hem sistemi soğuk tutmak hemde kendimi soğuk tutmak için nem olduğu için aşırı hızlı terliyorum ve kolum masama yapışıyor adam akıllı oynayamıyorum veya kulaklık çok terliyor tavsiyesi olan var mı nasıl soğuturum
ben eskiden masamın kenarına bi tane minik fan koyuyordum elimi serinletmesi için ama artık camı açıyorum biliyo musunuz dış dünya diye bir şey var ve çimen denen garip hisli yeşil şeyler yerden çıkıyor ama rank sistemi ve hileler o kadar güçlüki sen gelişmeden patronlardan birisi seni yakalayıp kölesi haline getiriyor o yüzden camı açmanı tavsiye etmem onun yerine evinde buzdolabı varsa yanına koyabilirsin hem bilgisayarı içine koyarsın hemde sen serinlersin

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben eskiden masamın kenarına bi tane minik fan koyuyordum elimi serinletmesi için ama artık camı açıyorum biliyo musunuz dış dünya diye bir şey var ve çimen denen garip hisli yeşil şeyler yerden çıkıyor ama rank sistemi ve hileler o kadar güçlüki sen gelişmeden patronlardan birisi seni yakalayıp kölesi haline getiriyor o yüzden camı açmanı tavsiye etmem onun yerine evinde buzdolabı varsa yanına koyabilirsin hem bilgisayarı içine koyarsın hemde sen serinlersin
Deneyeceğim

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Para biriktirip vantilatör almanı öneririm yaz aylarında vantilatörle hallettim en kötü küçük bı tane al seni serinletsin

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
daha önce kullandınız mı serinletiyor mu (bende almayı düşünüyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

soğuk çikolatalı puding ye
bazen insanların neden hesap isimlerini yiyecek koyduklarını sorguluyorum sonrasında tüm oyunlardaki ve twitchdeki adımın mavitereyağ olduğunu hatırlayıp susuyorum

Top Bottom