Sıcak Havalarda nasıl oyun oynanır

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,116
Arkadaşlar izmirde yaşıyorum hava 35 civarı ama nem aşırı çok yaşadığım yerde odama klima vs alacak paramda yok ne yapmam lazım hem sistemi soğuk tutmak hemde kendimi soğuk tutmak için nem olduğu için aşırı hızlı terliyorum ve kolum masama yapışıyor adam akıllı oynayamıyorum veya kulaklık çok terliyor tavsiyesi olan var mı nasıl soğuturum

Sistemi boşver bro kendini serinlet biz böyle milletiz kendimizden çok makineyi düşünüyoruz 😃

sistem kendini soğutur :D sende masaya geniş mousepad yada örtü gibi bir şey ile kapat terlemeyi önler. bütçene görede bir vantilatör ayarla tamamdır

1653730196532.png

Arkadaşlar izmirde yaşıyorum hava 35 civarı ama nem aşırı çok yaşadığım yerde odama klima vs alacak paramda yok ne yapmam lazım hem sistemi soğuk tutmak hemde kendimi soğuk tutmak için nem olduğu için aşırı hızlı terliyorum ve kolum masama yapışıyor adam akıllı oynayamıyorum veya kulaklık çok terliyor tavsiyesi olan var mı nasıl soğuturum
ben eskiden masamın kenarına bi tane minik fan koyuyordum elimi serinletmesi için ama artık camı açıyorum biliyo musunuz dış dünya diye bir şey var ve çimen denen garip hisli yeşil şeyler yerden çıkıyor ama rank sistemi ve hileler o kadar güçlüki sen gelişmeden patronlardan birisi seni yakalayıp kölesi haline getiriyor o yüzden camı açmanı tavsiye etmem onun yerine evinde buzdolabı varsa yanına koyabilirsin hem bilgisayarı içine koyarsın hemde sen serinlersin

ben eskiden masamın kenarına bi tane minik fan koyuyordum elimi serinletmesi için ama artık camı açıyorum biliyo musunuz dış dünya diye bir şey var ve çimen denen garip hisli yeşil şeyler yerden çıkıyor ama rank sistemi ve hileler o kadar güçlüki sen gelişmeden patronlardan birisi seni yakalayıp kölesi haline getiriyor o yüzden camı açmanı tavsiye etmem onun yerine evinde buzdolabı varsa yanına koyabilirsin hem bilgisayarı içine koyarsın hemde sen serinlersin
Deneyeceğim

Para biriktirip vantilatör almanı öneririm yaz aylarında vantilatörle hallettim en kötü küçük bı tane al seni serinletsin

daha önce kullandınız mı serinletiyor mu (bende almayı düşünüyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğuk çikolatalı puding ye
bazen insanların neden hesap isimlerini yiyecek koyduklarını sorguluyorum sonrasında tüm oyunlardaki ve twitchdeki adımın mavitereyağ olduğunu hatırlayıp susuyorum

Geri