50 derece iyi bir sıcaklık değil, çoook iyi bir sıcaklık değeri. Normal.Oyun içi Sıcaklıklar anlık 40 derecen 50 derecelere artıyor sonra düşüyor
Alıntıyı görüntüle
Dün fanları filan temizledim. T6 nında fanlarını söküp temizledim dünden sonra böyle olmaya başladı normalde 43-44 dereceyi geçmezdi. Fanları ters taksam böyle bi durum oluşabilirmi?Bu değerlerde anormal bir durum yok. Yük altında normal değerler.
Belki dediğiniz gibi fanları ters takmaktan kaynaklı olabilir fakat emin değilim. T6 yı çıkardıktan sonra aradaki termal macunu kontrol ettiniz mi yeterli seviye de mi diye?Dün fanları filan temizledim. T6 nında fanlarını söküp temizledim dünden sonra böyle olmaya başladı normalde 43-44 dereceyi geçmezdi. Fanları ters taksam böyle bi durum oluşabilirmi?
sadece fanlarını söktüm radyatörünü sökmedim zaten daha 2.5 ay filan oldu termal macun değişeli. (Dellin kendi ürünlerinde kullandığı termal macunu sürülü)Belki dediğiniz gibi fanları ters takmaktan kaynaklı olabilir fakat emin değilim. T6 yı çıkardıktan sonra aradaki termal macunu kontrol ettiniz mi yeterli seviye de mi diye?
İstersen tekrardan bakabilirsin fakat yük altında 50 derece bu havalarda gayet normal dereceler.sadece fanlarını söktüm radyatörünü sökmedim zaten daha 2.5 ay filan oldu termal macun değişeli. (Dellin kendi ürünlerinde kullandığı termal macunu sürülü)