F frontier 80+ Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 14 Eylül 2024 #1 AMD Ryzen 7 5800H işlemcili laptopumda sürekli ısıdan kaynaklı fps drop yiyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor throttlestop indirmeyi denedim ryzen işlemciyi desteklemiyormuş acaba nasıl bunu düzeltebillirim
AMD Ryzen 7 5800H işlemcili laptopumda sürekli ısıdan kaynaklı fps drop yiyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor throttlestop indirmeyi denedim ryzen işlemciyi desteklemiyormuş acaba nasıl bunu düzeltebillirim
TyShame 80+ Silver Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 3,082 Reaksiyon skoru 1,258 14 Eylül 2024 #2 frontier yazmış: AMD Ryzen 7 5800H işlemcili laptopumda sürekli ısıdan kaynaklı fps drop yiyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor throttlestop indirmeyi denedim ryzen işlemciyi desteklemiyormuş acaba nasıl bunu düzeltebillirim Devamı için tıklayın... Bilgisayarı temizle macun yenile ?
frontier yazmış: AMD Ryzen 7 5800H işlemcili laptopumda sürekli ısıdan kaynaklı fps drop yiyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor throttlestop indirmeyi denedim ryzen işlemciyi desteklemiyormuş acaba nasıl bunu düzeltebillirim Devamı için tıklayın... Bilgisayarı temizle macun yenile ?
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3,558 Reaksiyon skoru 1,398 14 Eylül 2024 #3 Throttlestop, yanlış bilmiyorsam limit kaldırıyor. Bu senin işine gelmez. Daha fazla ısınır, daha fazla drop yersin. Temizlik yap, macun yenile. Düzelir. Ayrıca altında stand yoksa stand al. Yükselt laptopu.
Throttlestop, yanlış bilmiyorsam limit kaldırıyor. Bu senin işine gelmez. Daha fazla ısınır, daha fazla drop yersin. Temizlik yap, macun yenile. Düzelir. Ayrıca altında stand yoksa stand al. Yükselt laptopu.