Arkadaşlar merhaba hp victus 16 laptopum var rtx 4070+ ryzen 7 7840 hs işlemci var oyun başlıyor minyonlar gelene kadar 400 fps daha sonra normal oyunda 150 fps civarlarında tflerde ise 70e düştüğü oluyor sık sık drop yiyorum ne yapmalıyım.
Sıcaklıklar ne durumda? Başka oyunlardada oluyormuArkadaşlar merhaba hp victus 16 laptopum var rtx 4070+ ryzen 7 7840 hs işlemci var oyun başlıyor minyonlar gelene kadar 400 fps daha sonra normal oyunda 150 fps civarlarında tflerde ise 70e düştüğü oluyor sık sık drop yiyorum ne yapmalıyım.
kanka sıcaklıklar çok yüksek görünmüyor genelde 70 derecelerde falan oluyor ayrıca dün omen game hub uygulamasını sildim bence yanlış ölçüm yapıyor çünkü csde 100 dereceyi gördü ve oyunu alta attığım an 70lere kadar düştü. Genel olarak bir fps düşüklüğü var Valorantta 200 250 fps civarı alıyorum.Sıcaklıklar ne durumda? Başka oyunlardada oluyormu
Tuhafkanka sıcaklıklar çok yüksek görünmüyor genelde 70 derecelerde falan oluyor ayrıca dün omen game hub uygulamasını sildim bence yanlış ölçüm yapıyor çünkü csde 100 dereceyi gördü ve oyunu alta attığım an 70lere kadar düştü. Genel olarak bir fps düşüklüğü var Valorantta 200 250 fps civarı alıyorum.
Bence de işlemci bu kadar yüksek ekran kartı çok iyi ve benimde 3050 ti ve r5 5600h işlemci var bende bu civarlarda FPS alıyorumTuhaf