Neler Yeni

SickleFlow 120 ARGB nasıldır? İndirimden aldım.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
agalar rengi umrumda değil ki zaten ben bunu diğer kasa fanları gibi bağlayıp takabiliyor muyum o önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

he zaten ilerde komple değiştirmek istiyorum zaten öndeki fanları bu başlangıç olur kontrolcüsünüde alırım anakart uyuyorsa
Benim anakartta da rgb argb girişi yok ama sıvı soğutmada kutudan gelen dönüştürücü ile kullanıyorum gücü molexden alıyor.
Sen de böyle dönüştürücü alırsan olur görünüşü güzel fanların. Bendeki aynı fanların rgb'si sesi de rahatsız edici kadar çok değil

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Cengiz Han
İadeye gerek yok.

İade etme dostum uyguna aldın yerinde olsam bir kontrolcü alırdım argb pinleri oraya takıp kontrol ederdim
Arkadaş rengi umrumda değil diyince iade etmesini önerdim. İşlev önemliyse o paraya 2-3 tane argb olmayan fan alır. Daha fazla performans alır.

DeoNade

80+ Bronze
Onu sonra gördüm.
Çok önemli değilse iptal edilebilir yani ama görünüş olarak hoş :D
Arkadaş rengi umrumda değil diyince iade etmesini önerdim. İşlev önemliyse o paraya 2-3 tane argb olmayan fan alır. Daha fazla performans alır.
Benim anakartta da RGB argb girişi yok ama sıvı soğutmada kutudan gelen dönüştürücü ile kullanıyorum gücü molexden alıyor.
Sen de böyle dönüştürücü alırsan olur görünüşü güzel fanların. Bendeki aynı fanların RGB'si sesi de rahatsız edici kadar çok değil
agalarım sonuç olarak ben bunu takıp çalıştırabiliyor muyum ? diğer fanlarda sanırım güç kaynağına bağlı

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Cengiz Han

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
Şu konuları hiç okumuyorsunuz. Adamın anakartı ARGB desteklemiyor. Rengini de umursamıyor. Hala 300 TL ye 3 fan öneriyosunuz.
Sen ne gönderdiğimin farkında mısın? Kontrolcüsü var diyorum anakartta girişi yoksa kontrolcünün üstünden rgblerini kontrol edebilecek.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Cengiz Han
Sen ne gönderdiğimin farkında mısın? Kontrolcüsü var diyorum anakartta girişi yoksa kontrolcünün üstünden rgblerini kontrol edebilecek.
"RENGİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL" diyor adam. Anlıyor musun? Kontrolcüsü olsa ne olur. Daha f/p, gider 300 liraya renksiz 3 tane değil 7-8 tane rgb ya da düz fan alır.

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
"RENGİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL" diyor adam. Anlıyor musun? Kontrolcüsü olsa ne olur. Daha f/p, gider 300 liraya renksiz 3 tane değil 7-8 tane RGB ya da düz fan alır.
Adamın anakartının rgb desteklememesiyle alakası yok attığımın sen bunu anla yeterli

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Cengiz Han

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209