3600 şuan indirimde 1750 tl den satıılıyor garantisi yeni bitmiş 3700x ise 1850 TL (+1 yıl global garantisi var diyor satıcı yurtiçinde işe yarar mı bilmiyorum) sizce işi sağlama alıp sıfır 3600 mı almalıyım yoksa 3700x ü o fiyata almaya değer mi ? işlemciler çok zor bozuluyor deniyo 3700x satan adam test teklifime testi gelin beraber yapalım bilgisayarcıyım kasanızı da getirin dedi yolda kasaya zarar gelir arabam yok diye satıcıdan testi istedim teste göre akşam elden alabilceğimi söyledim bir yandan cevap bekliyorum bir yandan da gezinirken az önce 3600 ün indirimli halini görünce anket açmak istedim 3700 x ile 3600 arasına %8-%20 render hız farkı oluşuyomuş bu işlere yeni başlamak üzereyim bu hız farkı çok etkiler mi render alırken ? önümüzdeki sene hatta belki daha erken vakitte gidişata göre 3900x e geçmeyi düşünüyorum
sizce napmalıyım geçen gün 1300 den 3600 alcaktım 3 ayağı yamuk getirdi satıcı anakartıma yanında sokmaya çalıştık satış iptal oldu o arkadaş dışında şuan kendi şehrimde 1600 den aşağı koyan yok 3600 ü 1400 e garantisiz tray koyan gördüm açıklamaya bide tray garantisiz fansız fiyat sondur saçma sapan tekliflerle gelmeyin kalbinizi kırarım felan yazmış çok enteresan insanlar mevcut 2. el satışlarında
sizce napmalıyım geçen gün 1300 den 3600 alcaktım 3 ayağı yamuk getirdi satıcı anakartıma yanında sokmaya çalıştık satış iptal oldu o arkadaş dışında şuan kendi şehrimde 1600 den aşağı koyan yok 3600 ü 1400 e garantisiz tray koyan gördüm açıklamaya bide tray garantisiz fansız fiyat sondur saçma sapan tekliflerle gelmeyin kalbinizi kırarım felan yazmış çok enteresan insanlar mevcut 2. el satışlarında