- Bütçe
- 9500
9-10k bütçem var. 2. el gaming laptop almakla sıfır laptop almak arasında kaldım . Oynadığım oyunlarda çok sistem gerektiren oyunlar değil . Valorant , lol oynuyorum . Bu oyunları oynatabilecek 9-10 k lık sıfır pc önerisi yapar mısınız ?
laptop sart mi masaustu olur mu9-10k bütçem var. 2. el gaming laptop almakla sıfır laptop almak arasında kaldım . Oynadığım oyunlarda çok sistem gerektiren oyunlar değil . Valorant , lol oynuyorum . Bu oyunları oynatabilecek 9-10 k lık sıfır pc önerisi yapar mısınız ?
Laptop maalesef şart . Üniversite için alıyorum . Üniversite de boş zamanlarımda oynamak için oyunda oynayabileceğim bir şey almak istiyorum . Çok fazla arkadaşlık kuramadığım için bir tık şart .laptop sart mi masaustu olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmazsa eger bu fiyata gaming yok r5 5500u lu bi laptop alirsiniz anca
önerdiğiniz işlemcili bir laptopla ne kadar fps alırım lol valorantta ?laptop sart mi masaustu olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmazsa eger bu fiyata gaming yok r5 5500u lu bi laptop alirsiniz anca
9-10k bütçem var. 2. el gaming laptop almakla sıfır laptop almak arasında kaldım . Oynadığım oyunlarda çok sistem gerektiren oyunlar değil . Valorant , lol oynuyorum . Bu oyunları oynatabilecek 9-10 k lık sıfır pc önerisi yapar mısınız ?