CrsytalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?arkadaşlar samsungun programını indirdim şimdi hiç bir işlem yapmadım ssd de daha sıfır ama başlıkt gördüğünüz durum var Alıntıyı görüntüle
içi şuan boş hiç kullanmadım dün grce montajladım bugün programını yükledim ssd üzerinde hiç bir dosya ya da işlem olmadıiçi şu an boş mu veya bişi atıp sildinmi
CrsytalDiskInfo
İle görüntü atarmısın
@Emirhandkeeiçi şuan boş hiç kullanmadım dün grce montajladım bugün programını yükledim ssd üzerinde hiç bir dosya ya da işlem olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
burdada 113 diyor
SSD 4 saat çalışmış. Bunun 1-2 saati sen desek diğer 2 saat de var. Büyük ihtimal denenmiş sonra iade edilmiştir.içi şuan boş hiç kullanmadım dün grce montajladım bugün programını yükledim ssd üzerinde hiç bir dosya ya da işlem olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
burdada 113 diyor
SSD'ler belli test aşamalarından geçiyor. Bu yüzden okuma değerlerini görüp, başka birinin kullandığını düşünürsünüz.
Denenmiş veya iade edilmiş olabilir.
arkadaşlar şimdi bu iade mi edilmiştir yoksa dediğiniz gibi üreticinin testinden mi kaynaklıdırSSD 4 saat çalışmış. Bunun 1-2 saati sen desek diğer 2 saat de var. Büyük ihtimal denenmiş sonra iade edilmiştir.
ona göre iade edeyim hemen veya iade eden nasıl bir sorun görüp iade etti herhangi bir sıkıntı yok değerlerinde kutusunuda açtım gayet sıfır gibi duruyorduarkadaşlar şimdi bu iade mi edilmiştir yoksa dediğiniz gibi üreticinin testinden mi kaynaklıdır
Onu bilemeyiz kutusunda yırtık v.s. varmıydı?arkadaşlar şimdi bu iade mi edilmiştir yoksa dediğiniz gibi üreticinin testinden mi kaynaklıdır
yani bende açıkçası şaşırdım eğer böyle iade edilmiş bir ürünse sorunda vardır diye düşünüyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım değerleri atıyorum şimdiİade edilmiş olsaydı, bir hatanın olması lazımdı. Mesela Asus ROG Strix RTX 2060 OC ekran kartı aldık ve çalışmadığını görünce geri iade ettik. Üreticinin testinden olduğuna eminim ama arkadaşlarımın da düşüncelerini alıp, ne olur ne olmaz mağazayla iletişim kurun.