Neler Yeni

Sıfır aldığım samsung 860 evo ssd diskde 87 gb okunma yapılmış

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
yok işte sıfır hissiyatını kesinlikle verdi kutusunun bandını ben yırttım ve amazondan aldım satıcıda amazondu
Yazma miktarına bakarsak 2 saat içinde o kadar yazmak için tek yol testtir ayrıca içine Windows kurulmuştur.
yani bende açıkçası şaşırdım eğer böyle iade edilmiş bir ürünse sorunda vardır
Belki de adam daha uygun fiyata bulmuştur bu yüzden iade edilmiştir. Her iade edilen ürün sorunlu değildir. Zaten sorunlu olsa kolay kolay tekrar satışa sunulmaz.
Mağaza ile iletişim kurup durumu anlatın.

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
yani bende açıkçası şaşırdım eğer böyle iade edilmiş bir ürünse sorunda vardır diye düşünüyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım değerleri atıyorum şimdi
adsız4.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazma miktarına bakarsak 2 saat içinde o kadar yazmak için tek yol testtir ayrıca içine Windows kurulmuştur.

Belki de adam daha uygun fiyata bulmuştur bu yüzden iade edilmiştir. Her iade edilen ürün sorunlu değildir. Zaten sorunlu olsa kolay kolay tekrar satışa sunulmaz.
Mağaza ile iletişim kurup durumu anlatın.
hocam windows m2 ssdim de kurulu bu bomboş programı yükleyince farkettim dün sadece diskamark testini asttım herhangi bir sıkıntı görmeyince infoya bakmadım hiç

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
arkadaşlar gece uyudum şimdi uyandım bir daha bir test atayım dedim 87 GB 157 GB a çıkmış bunun nedeni nedir acaba ? yazma işlemi yapılmamasına rağmen neden bu şekilde gözüküyor ürün bozuk olabilir mi ?
Adsız5.png

@Emirhandkee

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
arkadaşlar gece uyudum şimdi uyandım bir daha bir test atayım dedim 87 GB 157 GB a çıkmış bunun nedeni nedir acaba ? yazma işlemi yapılmamasına rağmen neden bu şekilde gözüküyor ürün bozuk olabilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
@Emirhandkee
Adsız6.png

206 ya çıktı tekrardan sıfır okuma yazma ssd sadece bilgisayara takılı duruyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom