Yunuss_Emre
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- YunusEmre Elma
incehesaptan cuma akşamı indirimden xbox 9. nesil kol sipariş verdim normalde msi almayı planlıyordum ama bi anda bu daha cazip durdu aldım. Bu gün elime ulaştı kutusunu açarken videosunuda çektim üzerinde toz gibi ufak şeyler vardı. 2. el olabileceğini düşündüm seri numarasını microsofta kaydettim baktım ki ne göreyim ürünün garanti süresi yaklaşık 3 hafta önce başlamış. Durumu incehesaba ilettim ürünü göndermemi söylediler ama ben tekrardan gönder cevap bekle falan bide araya bayramda giriyor çok zaman geçer diyerek ürün için indirim talep ettim ve cevap bekliyorum. Sonuç olarak sıfır diye satın aldığım ürün 2.el çıktı
incehesaptan böyle bir yanlış beklemezdim. Ölü bölge testi yaptığımda %6-10 arası sonuçlar veriyor. Sadece fifada kariyer oynamak için aldığım bu kolu sizce iade etmelimiyim. Ölü bölgenin bu oranlarda olması normal karşılanabilirmi ilk defa kol aldığım için çokta bir şey fark etmedim.
incehesaptan böyle bir yanlış beklemezdim. Ölü bölge testi yaptığımda %6-10 arası sonuçlar veriyor. Sadece fifada kariyer oynamak için aldığım bu kolu sizce iade etmelimiyim. Ölü bölgenin bu oranlarda olması normal karşılanabilirmi ilk defa kol aldığım için çokta bir şey fark etmedim.