Neler Yeni

Sıfır araba! Varmı çevrenizdeki bayiler de ?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Ya bu ne biçim olay nereyi arasam yok diyor . 2014 fiestamı sattım dedim şöyle sıfır clio egea alayım yok diyor herkes ne olucak bu durum ne zamana kadar böyle …Beklesem mi acaba bütçe max 600K

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
2 hükümette başa gelmesi durumunda araçlarda gençlerden ötv almayacağını söylemişti yanlış hatırlamıyor isem. En azından CHP söyledi. Eğer böyle bir şey olursa hükümette gelir gelmez yapamazlar ama 6 ay içince çıtırdamaları olur belki. Yani şu zamanda 600k ya Fiat egea almak istemiyor iseniz beklemeniz gerekli. Eğer indirim olur ise bütçeniz ile Cherry tiggo 8 pro alabileceksiniz.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hey gidi her nerde o günler keşke dedikleriniz olsasıfır clio 520 aynısı sarı sitede 600k üstü :) almak istemiyorum zaten şuan bile bile kazıklanmak bu bayiler tek el olmuş karaborsa takılıyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,162
İsim
uwu
Hocam geçen hafta dizel dastir aldık piyasada hep benzinli vardı babam Adana'da buldu galeride 800k ya aldı şuan piyasası 860 civarı varda garazlara koyuyorlar tanıdık galericiler şunu söyledi bize 2.el aracıni veriyon -50k düşüp senden öyle alıyorlar satacağı aracında +50/100 arası koyup takas gibi göstererek kazıkliyorlar

+Olarak aldığımız araba bayisi traktörler de stoklamis satmiyorlar sonra niye şey 0 denetleme olduktan sonra adam koymuş direk gözüküyor biride gelip demiyorki araba bayisinde nasıl traktör var

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,309
İsim
Semih Boran
Ya bu ne biçim olay nereyi arasam yok diyor . 2014 fiestamı sattım dedim şöyle sıfır clio egea alayım yok diyor herkes ne olucak bu durum ne zamana kadar böyle …Beklesem mi acaba bütçe max 600K
Ankara'daki mağazaları aradınız mı peki? Konya yolunda, Balgat, İşçi Blokları, Kızılırmak (Çukurambardan sayılıyor) ve Çiğdem (Karakusunlar)de araba mağazaları mevcut. Renault/Dacia ve Peugeot mağazası var mesela Çiğdem'de. Renault Cihan oluyor sanırsam, eskiden ise Neziroğlunundu diye biliyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,162
İsim
uwu
hey gidi her nerde o günler keşke dedikleriniz olsasıfır clio 520 aynısı sarı sitede 600k üstü :) almak istemiyorum zaten şuan bile bile kazıklanmak bu bayiler tek el olmuş karaborsa takılıyor
Hocam şaka gibi ya babamın 8/12k arasına doğan aldığını hatırlıyorum şimdi sadece bir çelik jant takımı olmuş o fiyat

Mert

80+ Silver
1.5 ay önce 580k verip sıfır Ibiza aldım, darısı arayan herkesin başına. Cuma akşam el sıkıştık, pazartesi kredi onaylandı, çarşamba teslim aldım.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
1-1.5 ay bekleme sırasına girdikten sonra alabiliyorsun buradaki bayilerden

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
Orası neresi :)

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Entilus
2 hükümette derken? şu anki hükümetin verdiği vaade inanıyor musun? vaat gerçekleştirmek için hükümetin başına gelmeyi mi düşünüyorlarmış :) güldürme beni, şu an niye yapmıyorlarmış?
Hocam dediğinizi anlamak istemeyenler ya AKP den ekmek yiyordur yada yemiştir. Dediğinizi anlamak ve görememek için hasta olmak lazım.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,479
İsim
Hakanbey
şimdi siyaset yapmayacağım ama yanlış anlaşılmakta istemem sadece şunu söylebilirim türkiyede kim başta olursa olsun farketmez doğru para alışverişi olmadığı sürece ülkede ne yapılırsa yapılsın çöküş garantili şu saatten sonra Çünkü Kısa vadeli dolar düşürme çabaları malesef sonuna geldik ve kısa vadeli yapılan hamleler piyasayı aynı seviyede tutmaya çalışırken yapısal reform adımları atılıp icraat geçilmesi gerekirken malesef hiç bir adım atılmadan beklenildi. Ve şuanda büyük bir çöküş doğru ilerlemekteyiz. Şuanda bile yapısal reformlara ağırlık verinse dahi Refah seviyemiz şuankinden iyi olabilmesi için en az 10 yıl gerekli. Ve paranın doğru kullanılması durumuda çok bariz ortada türkiye son 20 yıldır kendi içinde malesef herkes birbirini dolandırma çabası ile başbaşa ihale ile yol çalışma planlaması yapılıyor 4 tane firmadan fiyat teklifi geliyor tanıdık diye normalden 3 kat fazla fiyat veren firmaya işi teslim ediyorlar sonrasını size bırakıyorum bunların önüne geçilmediği sürece Başa kim gelirse gelsin burnumuz ........ çıkmayacak.

CHP vaadettiği sözlerde zaten bu problemler aşılırsa ve gerçekten sözlerinin arkasında durulursa yapılabilecek şeylerdir. Ancak benim inancım hiç birine yok yani Cumhuriyet tarihinde bu güne kadar hangi sözler ne seviyede tutuldu bakmak lazım Pek inancım yok hiç bir partye.. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,765
Üyeler
159,051
Son üye
dysonsphere
Top Bottom