2 hükümette derken? şu anki hükümetin verdiği vaade inanıyor musun? vaat gerçekleştirmek için hükümetin başına gelmeyi mi düşünüyorlarmış güldürme beni, şu an niye yapmıyorlarmış?2 hükümette başa gelmesi durumunda araçlarda gençlerden ötv almayacağını söylemişti
Ankara'daki mağazaları aradınız mı peki? Konya yolunda, Balgat, İşçi Blokları, Kızılırmak (Çukurambardan sayılıyor) ve Çiğdem (Karakusunlar)de araba mağazaları mevcut. Renault/Dacia ve Peugeot mağazası var mesela Çiğdem'de. Renault Cihan oluyor sanırsam, eskiden ise Neziroğlunundu diye biliyorum.Ya bu ne biçim olay nereyi arasam yok diyor . 2014 fiestamı sattım dedim şöyle sıfır clio egea alayım yok diyor herkes ne olucak bu durum ne zamana kadar böyle …Beklesem mi acaba bütçe max 600K
Hocam şaka gibi ya babamın 8/12k arasına doğan aldığını hatırlıyorum şimdi sadece bir çelik jant takımı olmuş o fiyathey gidi her nerde o günler keşke dedikleriniz olsasıfır clio 520 aynısı sarı sitede 600k üstü almak istemiyorum zaten şuan bile bile kazıklanmak bu bayiler tek el olmuş karaborsa takılıyor
Hocam dediğinizi anlamak istemeyenler ya AKP den ekmek yiyordur yada yemiştir. Dediğinizi anlamak ve görememek için hasta olmak lazım.2 hükümette derken? şu anki hükümetin verdiği vaade inanıyor musun? vaat gerçekleştirmek için hükümetin başına gelmeyi mi düşünüyorlarmış güldürme beni, şu an niye yapmıyorlarmış?