sıfır b450 diyor doğrumu?

McCALL11

80+
Reaksiyon skoru
27
arkadaşlar anakart yükseltimi yapıcam komple am3+ ve ddr3 den am4 ddr4 e geçeceğim. Letgodan 2. el ilanlara bakıyordum adam ekran kartının yanında hediye olarak geldi diyor Asus Prime B450M-KII anakartı. Yüklediği fotoğraflarda ürün sıfır gibi gözüküyor. Adam kullanmadım ve garanti belgesi duruyor diyor. güvenilir mi??
image;s=1080x1080

İlk defa duydum ekran kartı yanına hediye olarak anakart verildiğini. Ürün açılmamış gibi duruyor seri No kontrolü yapın isterseniz.

arkadaşlar anakart yükseltimi yapıcam komple am3+ ve ddr3 den am4 ddr4 e geçeceğim. Letgodan 2. el ilanlara bakıyordum adam ekran kartının yanında hediye olarak geldi diyor Asus Prime B450M-KII anakartı. Yüklediği fotoğraflarda ürün sıfır gibi gözüküyor. Adam kullanmadım ve garanti belgesi duruyor diyor. güvenilir mi??
image;s=1080x1080
Elden almayacaksan güvenme

onu nasıl yapacağım hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elden alacağım
Asus da var mı bilmiyorum ama bazı markalarda seri numarası üzerinden garanti durumu kontrol ettirme sistemleri var. Şuan telefonda olduğum için düzgün bakamıyorum ama internete Asus garanti sorgulama tarzı bşr şey yazarsanız sonuçlar çıkabilir.

Asus da var mı bilmiyorum ama bazı markalarda seri numarası üzerinden garanti durumu kontrol ettirme sistemleri var. Şuan telefonda olduğum için düzgün bakamıyorum ama internete Asus garanti sorgulama tarzı bşr şey yazarsanız sonuçlar çıkabilir.
Asusta da var ama unuttum nasıl oldugunu

onu nasıl yapacağım hocam?

elden alacağım
Garanti sorgulama ile ilgili bir şey vardı diye hatırlıyorum ondan bakabilirsin

ilana koymuş hocam seri numarasını bakıyorum hemen

2024/08/26 Tarihine kadar garantisi var hocam.

Geri