Öneri Sıfır bir 1660 süper ekran kartı mı yoksa 2.el bir 1070ti mı

yorumumun neresinde 1070 ti<1660 s yazmısım gösterebilir misin?
1660S yazmışsın ve test atmışsın, bence bu yeterli.
Ama o test yanlış 1070 Ti 1660 Ti ile yarışan bir tık daha iyi bir kart.

1660S yazmışsın ve test atmışsın, bence bu yeterli.
aman kardesm aynen en bilgili sensin.
"bence" lerle iş yürümüyor
ezip geçmiyor cogu oyunlarda 3-15 fps fark atıyor ki zaten yüksek degerler oldukları icin fark edilmez(25 ile 35 arasında tabii ki fark edilir ama 390 ile 400 fark edilmez)
ezip geçmedigi için 2. el riskine girmeye değmez 0 alsın garantili alsın.

1070 Ti 1660 Ti dan daha güçlü ama sen bilirsin. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660S diyenlerin güç olarak daha iyi olduğu için dediğini sanma 1660Ti dan daha güçlü 1070Ti.
Eğer temiz az kullanılmış bulursan kesinlikle 1070 Ti al.
Senden bunu beklerdim hocam :ROFLMAO: .
ben olsa 1660S alırdım ama sıfır gibiyse 1070Ti da düşünülebilir. Ayrıca aynı fiyat olmaları önemli.

aman kardesm aynen en bilgili sensin.
"bence" lerle iş yürümüyor
ezip geçmiyor cogu oyunlarda 3-15 fps fark atıyor ki zaten yüksek degerler oldukları icin fark edilmez(25 ile 35 arasında tabii ki fark edilir ama 390 ile 400 fark edilmez)
ezip geçmedigi için 2. el riskine girmeye değmez 0 alsın garantili alsın.
Valla bence 10-15 FPS gayet ciddiye alınabilecek bir değer.
+ olarak 8GB VRAM e sahip her türlü 1070 Ti.

Valla bence 10-15 FPS gayet ciddiye alınabilecek bir değer.
bencelerle iş yürümez dedikce bence diye cevaplamandan anlamalıydım. :D
dedigim gibi "aynen en bilgili sensin"
2 gb vram ve 10 fps için 2 sene garantiyi hiçe saymak :D
10 15 fps farki yüksek fpslerde fark ettiriyor orada zaten fark etmezsn onları :D

bencelerle iş yürümez dedikce bence diye cevaplamandan anlamalıydım. :D
dedigim gibi "aynen en bilgili sensin"
2 gb vram ve 10 fps için 2 sene garantiyi hiçe saymak :D
10 15 fps farki yüksek fpslerde fark ettiriyor orada zaten fark etmezsn onları :D
Ekran kartını bozacak kadar bilgisizsen doğru garantili al. :D
Paranla daha çok performans almak yerine sıfır bir kart almak mantıksız, eğer az kullanılmış sorunu olmayan 1070 Ti bulunuyorsa 1660S fiyatına kesinlikle alınır.

Ekran kartını bozacak kadar bilgisizsen doğru garantili al. :D
aynen teknolojik alet kendi bozulamaz asla :D
senin mantıgın cok iyi gercekten fazla bu fazla bosver sen buraları
sıfır bir kart almak mantıksız, eğer az kullanılmış sorunu olmayan 1070 Ti
tabi bu daha mantıklı az kullanılmışsa garantisi devam ediyordur yüksek ihtimal ve tercih edilebilir
AMA değilse... pek bir mantıgı yok

aynen teknolojik alet kendi bozulamaz asla :D
senin mantıgın cok iyi gercekten fazla bu fazla bosver sen buraları

tabi bu daha mantıklı az kullanılmışsa garantisi devam ediyordur yüksek ihtimal ve tercih edilebilir
AMA değilse... pek bir mantıgı yok
Valla bu zamana kadar ne ben kendi kendine bozulan kart gördüm ne de arkadaşlarım, ekran kartı ve işlemci gibi parçaların kendi kendine bozulması çok zordur.
Eğer fabrikasyon olarak sorunsuz çıktıysa zaten o kartı sen bozmazsan yıllarca kullanılır.
Bu yüzden temiz bakılmış ve mining yapılmamış 1070 Ti ı ucuza bulursa konu sahibi kaçırmasın.
İlerde 1660S in yetersiz kalacağı oyunlarda 1070 Ti hala oynatacak.

Şimdi şöyle açıklık getirelim 1070 Ti Core Clock olarak sanırım 100 Clock düşüktü 1660S‘den büyük bir fark mı eh (belki de stok hali odur) ayrıca Mem. Clock olarak yanlış göstermiyorsa afterburner aralarında 3000MHz fark vardı diye gördüm (tam olarak emin değilim ancak performans üzerine etkisi var diye biliyorum yani değerler olarak düşük kalmasına rağmen 1070Ti performansta 1660S’yi geçebilmeyi başarmış ve kullanım olarak yakın olmalarına rağmen daha soğuk çalışıyor. 1070Ti‘ın artıları bunlar... 1660S’ye gelirsek 0, daha güncel teknolojiler var (1-2 yıl falan arayla çıktılar sanırım) yani daha yeni teknoloji daha yüksek değerler doğru kullanımda güçlü bir kart. En büyük artısı garantili olacak olması. Evet karar sizin. @ByEfe04 @kadiks Yok la sizin değil @Yunus Ulger

ekran kartı ve işlemci gibi parçaların kendi kendine bozulması çok zordur.
buna yanlıs demiyorum ama matematikte %99.99 ihtimal bile kesin değildir bilirsin
Bu yüzden temiz bakılmış ve mining yapılmamış 1070 Ti ı ucuza bulursa konu sahibi kaçırmasın.
ayrıca 1660s inno3d olarak 2300 küsür tl ve 1070 ti daha ucuz olmalı böyleyse mantıklı(bizim burda 2k ya bulunuyor tabi satılıyor da)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet karar sizin. @ByEfe04 @kadiks Yok la sizin değil @Yunus Ulger
niye öyle dediniz beyefendi? alındım üzüldüm

Merhaba
PC topluyorum bakiyem 6500 -+200 falan.
Kullanacağım parçalar
İşlemci: ryzen 5 3500x
Anakart: gigabyte b450 s2h
Ram: 2x8 gb 3200 mhz xpc
Psu: 650w 80+
Bunlar ile birlikte sıfır 1660 süper ekran kartı mı alsam iyi yoksa 2. El bir 1070ti mı?
2. el den bomba çıkmaz ama 2. el e gerek yok
10 fps için 2. el le uğraşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri