The GodFather
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 988
15.300tl ye sıfır yurtiçi iPhone 11 alınır mı yoksa riske girip yd 11 pro 12 pro mu alınmalı ama bunlarında kayıt yapmak sıkıntı benim için. Yd giriş çıkışım yok
TR 11 pro ortalama 16K bence daha mantıklı olur15.300tl ye sıfır yurtiçi iPhone 11 alınır mı yoksa riske girip yd 11 pro 12 pro mu alınmalı ama bunlarında kayıt yapmak sıkıntı benim için. Yd giriş çıkışım yok
Alıp satacaksan 6-7 ay içerisinde yd al ama kullanıcağım dersen ikinci el xr öneririm çok güzel bir telefon15.300tl ye sıfır yurtiçi iPhone 11 alınır mı yoksa riske girip yd 11 pro 12 pro mu alınmalı ama bunlarında kayıt yapmak sıkıntı benim için. Yd giriş çıkışım yok
knk pasaport çıkarsan 3 yılığı 1049 tl işletmesi 2712 tl girdi çıktı o su busu 2k da oraya gider en aşağ sonra işletinmi 3 sene boyunca o telefnu kullanmak zorundasın satamazsın eğer kullanırım dersen bu şekilde almak aşırı mantıklı tr ile kıyasladığında hem ucuza geliyor hem yurt dışına çıkıyorsun ama yıl sona bırakma işletme 6k olucak passaporta 500tl zam yiyecek diye biliyorum yanı hızlı davranırsan mantıklı he yok knk o fiyata alim sonra işletirim dersende 4 ay normal kullanım var sene osnu sıfırlanıcak 4 ay daha helicek 6 ay 4 ayda e sim 10 ay kullanıp işletede bilirsin15.300tl ye sıfır yurtiçi iPhone 11 alınır mı yoksa riske girip yd 11 pro 12 pro mu alınmalı ama bunlarında kayıt yapmak sıkıntı benim için. Yd giriş çıkışım yok
12 ay boyunca yurtdışına çıkamam o yüzden kayıt yapamam ama yd alıp kullanım süresi bitince yedek telefon alırım veya satarım diye düşünüyorum birde bu hat başına 4 ay kullanım süresini 2 3 aya düşürürler mi acaba düşürürlerse kötü olur benim içinknk pasaport çıkarsan 3 yılığı 1049 TL işletmesi 2712 TL girdi çıktı o su busu 2k da oraya gider en aşağ sonra işletinmi 3 sene boyunca o telefnu kullanmak zorundasın satamazsın eğer kullanırım dersen bu şekilde almak aşırı mantıklı tr ile kıyasladığında hem ucuza geliyor hem yurt dışına çıkıyorsun ama yıl sona bırakma işletme 6k olucak passaporta 500tl zam yiyecek diye biliyorum yanı hızlı davranırsan mantıklı he yok knk o fiyata alim sonra işletirim dersende 4 ay normal kullanım var sene osnu sıfırlanıcak 4 ay daha helicek 6 ay 4 ayda e sim 10 ay kullanıp işletede bilirsin
Xr güzel ama hoşuma gitmiyorAlıp satacaksan 6-7 ay içerisinde yd al ama kullanıcağım dersen ikinci el xr öneririm çok güzel bir telefon
O fiyata hep garantisiz buldum garantili olsa onu alacam daTR 11 pro ortalama 16K bence daha mantıklı olur
Bende hiç düşünmeden alın yılbaşından sonra zam girecek.Az önce Hepsiburada üzerinden aldım 14.700tlye kardeşime doğum günü hediyesi olarak.