Neler Yeni

Sıfır İphone 12 kaç para eder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oktay Topraklı
Arkadaşlar yakında iphone 12 elime geçecek. Ben bunu kutusunu açmadan kaça satabilirim? Farkı verip iphone 13 almak istiyorum da saçma mı olur? Arada çok mu değer kaybeder telefon?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Arkadaşlar yakında iphone 12 elime geçecek. Ben bunu kutusunu açmadan kaça satabilirim? Farkı verip iphone 13 almak istiyorum da saçma mı olur? Arada çok mu değer kaybeder telefon?
kutuyu açmadan önce bulunan jelatin sökmez isen değer kaybetmez, 100-200TL uygundan vermek zorunda kalabilirsin ama çünkü adama mağazadan alsa zaten aynı yere bulacak + kendi adına fatura olacağı için almayabilir.
iphone 13 pro almayacaksan gram değmez sakın öyle bir şey yapma.
Değişen
+ProRes kayıt
+120Hz ekran
+a15 bionic işlemci
+geliştirilmiş kamera + lidar sönsör ile inanılmaz fotoğraf çekimi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oktay Topraklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kutuyu açmadan önce bulunan jelatin sökmez isen değer kaybetmez, 100-200TL uygundan vermek zorunda kalabilirsin ama çünkü adama mağazadan alsa zaten aynı yere bulacak + kendi adına fatura olacağı için almayabilir.
iphone 13 pro almayacaksan gram değmez sakın öyle bir şey yapma.
Değişen
+ProRes kayıt
+120Hz ekran
+a15 bionic işlemci
+geliştirilmiş kamera + lidar sönsör ile inanılmaz fotoğraf çekimi.
Hocam proya gücüm yetmez. Aslında 64 GB hafızayı 128 e yükseltmek asıl isteğim. Normalde 1000 tl fiyat farkı vardı ama şimdi indirimler vs ile fark biraz daha açıldı. 100-200 ucuz vermeli tabii ki ama 13 e geçmek için uçurum olacaksa da tabii ki girmem

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Al kullan. Uğraşmana değmez. iPhone 13 15k. Senin telefon 12 falan eder. 3 bin vermen lazım ek. Arada pek fark yok zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,174
Üyeler
169,083
Son üye
isaciftci
Top Bottom