Neler Yeni

Sıfır Iphone 13 mü 2.el bulabilirsem 13 Pro mu?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar 13 alacağım galiba bilmiyorum ama 13 Pro çok güzel duruyor 0 olsa direkt alırım kamerası flnda daha iyi yani ne yapmalıyım?
34 civarından 0 13 128gb fiyat almaya başladım 38-39'a 128-256 lık 13 prolar duruyor pili gidip orjinal servise değiştireceğim zaten yerimde olsanız hangisini tercih edersiniz

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Bence YD 14 pro max alıp yanında da aktif kullandığın telefonu 4 ay kullanmak için tutabilirsin hem eline para kalır farklı şeylere kullanma şansın olur

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence YD 14 pro max alıp yanında da aktif kullandığın telefonu 4 ay kullanmak için tutabilirsin hem eline para kalır farklı şeylere kullanma şansın olur
aktif telefonum yok.

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Tamam yine de 34 paralarından bahsetmissin 25 civarlarına 14 pro max bulup 4 aylık sürede de sadece konusma yapmak için bir ikinci telefon alabilirsin uygun fiyata hem daha iyi bir telefona sahip olmuş olursun hem de çift telefonun olmuş olur

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam yine de 34 paralarından bahsetmissin 25 civarlarına 14 pro max bulup 4 aylık sürede de sadece konusma yapmak için bir ikinci telefon alabilirsin uygun fiyata hem daha iyi bir telefona sahip olmuş olursun hem de çift telefonun olmuş olur
ya uzun süreli düşünüyorum ya dediğim gibi yurt dışı fln uğraşmak istemiyorum yanlış anlamayın bi kere alayım uğraşmayım diye düşünüyorum

Kyuma

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Apple telefon kullanarak şunu söyleyebilirim düz ve pro serilerinde 1 telefon boyutu fark var her seride iphone , macbook tüm serilerde pro versiyonu çok üst düzey oluyor ben şahsen düz iphone alacağıma gider xiaomi alırım daha iyi çünkü sunduğu özellikler belli. Alacaksanız pro alın.

PNSHER

80+ Bronze
13 pro tabii ki

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Özer Öngüç
Pro ile standart sürüm arasında çok fark var. Zaten pilini "orijinal Apple servisinde" değiştirteceksen dert yok. Ben olsaydım ikinci el 13 Pro alırdım. Ama bu cihaz, "yenilenmiş" ise çok dikkat et. Kötü bir anım var şahsen iPhone X ile.

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kuzey
Temiz bir ip13 pro bulabilirsen daha iyi olur hocam. En azından 120 hz daha akıcı ve daha ömürlü olacaktır.

Top Bottom