Neler Yeni

Yardım sıfır kulaklık mikrofonu çalışımıyor

Tre-x

80+ Silver
gamenote h2016d mulaklığı aldım büyük bir heyecanla açtım ve bilgisayara taktım rgb çalışıyor ve seste veriyor fakat mikrofonu sesimi algılamıyor wp de denedim ses gitmiyor karşıya mikrofonu nasıl çalıştırabilirim ?
@Evil Belief , @kadiks , @Mert Özkaya

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Mikrofon bağlantısını doğru yaptığı kontrol ettin mi? Anakart veya kasanın ses girişlerinden doğru şekilde takmalısın. Geçen konunda bir fotoğraf yollamıştım, ona bakarak kontrol edebilirsin.

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mikrofon bağlantısını doğru yaptığı kontrol ettin mi? Anakart veya kasanın ses girişlerinden doğru şekilde takmalısın. Geçen konunda bir fotoğraf yollamıştım, ona bakarak kontrol edebilirsin.
hepsi doğru hocam kendileriyle aynı renge taktım usb dışındaki iki kabloyu , fakat sesimi algılamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir uygulama indirmeme gerek var mı ben elime ulaştığı gibi taktım sürücü falan kurmak gerekiyor mu mikrofon için

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oh be düzeldi

Top Bottom