Anlattığın şeylere göre sorun senin bilgisayarın ile alakalı.Çoklayıcı ve pop filter kutudan çıkmadı 2 tane 3.5 mm kablo var bir tanede USB kablo var
İade hakkım doldu onun dışında ne yaparsam düzelirAnlattığın şeylere göre sorun senin bilgisayarın ile alakalı.
Çünkü önceki mesajlarda dediğine göre;
Gamenote senin PC'ye takılınca bozuk, arkadaşının sisteminde sağlam.
Sen kendi sistemine başka kulaklık takıyorsun, o da Gamenote ile yaşadığın sorunu yaşıyor.
Yani arıza sistem kaynaklı.
Ama aldığın üründe pop filter olmaması garip.
Zamanında başkası tarafından alınan ve iade edilen ürünü mü gönderdiler bilemiyorum.
Mikrofonun pop filterı olması gerekiyor.
İade hakkın duruyorsa iade et.
Aşağıya süresini işaretlediğim videoyu bırakıyorum.
Normalde nasıl olduğunu görebilirsin.
Sistemindeki sorunun ne olduğunu bilemiyorum.İade hakkım doldu onun dışında ne yaparsam düzelir
Hocam bu arada kulaklığı porttan çıkarıp geri takınca kısa süreliğine düzeliyorSistemindeki sorunun ne olduğunu bilemiyorum.
Kulak içi kulaklık aynı PC'ye bağlandığında ses yine kesik geliyor.
Gamenote kulaklık başka bilgisayarda sorunsuz çalışıyor.
Yani kulaklığın bir sıkıntısı yok, arıza/sorun senin sisteminde.
Sistemde hiç çalışmıyor olsaydı driver ile alakalı olabilir derdim.
Ama bazen kesik kesik geliyor, ara sıra gidiyor vs. gibisinden bahsetmişsin.
Direkt ses girişi arızalı olabilir gibi geldi.
Bazen kabloyu oynatınca çalışan kulaklık arızaları gibi.
Eskiyen sistemlerin soketlerinde oksitlenme vb. arızalar olabiliyor, ona benzettim.
Sonuçta kulaklıkların ikisi de sağlam, yani girdiği yer arızalı görünüyor.
Ses kartı almışsın, kulaklığı ona takmışsın, sonuç yine aynı.
Gerçi kasaya mı, anakarta mı takıyorsun. Onları da bilmiyoruz.
Bana port arızası gibi geliyor. Ama net bir şey söyleyemem.
Bilgisi olan bir teknik servise götürüp inceletebilirsin.
Bu şekilde biraz zor.
Kulakiçi kulaklıkta tek jak girişi olduğu için bilgisayar da mikrofonu çalışmaz. Çalışması için Kulaklık ile Mikrofon girişini ayıran bir dönüştürücü/çoğaltıcı lazım.kulak içi kulaklığım vardı onda mikrofon hiç çalışmıyordu ve ses yine kesik kesik geliyor
ayrıca kulaklığı başka pc de uzun kullanımlı test ettim sorun çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet arkadaşımda çok iyi bi pc vardı onda denedim asus anakartlı rtx 2070 falan vardı sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
çoğaltıcı gelmedi
@Tre-x resimdeki gibi soldaki kırmızı ve yeşil uçlu dönüştürücü yoksa ayrıca kulaklığın tek jak girişi varsa mikrofon yine çalışmaz. Çalışması için USB ile bağlaman lazım. Jak ile bağlamayacaksın.Bir mesaj yazıyordum da önce sorayım dedim.
Soldaki kablonun çıkması gerekiyor, kutu içinden çıkmadı mı?
Alıntıyı görüntüle
Muhtemelen fabrika hatalı veya kullanılmış olabilir.çıkmadı herhangi bir dönüştürücü falan çıkmadı kesinlikle sadece kulaklık geldi pop filter falanda yok
2 tane nasıl 3.5 mm jak oluyor?Çoklayıcı ve pop filter kutudan çıkmadı 2 tane 3.5 mm kablo var bir tanede USB kablo var
Jak ile bağlıyorsan temassızlık olabilir. Bazen Jak girişini içine kaçabiliyor bu yüzden tam oturmuyor. USB ile bağlayıp bu sorunu yaşıyorsan fikrim yok maalesef. Başka porta takıp deneyin.Hocam bu arada kulaklığı porttan çıkarıp geri takınca kısa süreliğine düzeliyor
@White RavensKulakiçi kulaklıkta tek jak girişi olduğu için bilgisayar da mikrofonu çalışmaz. Çalışması için Kulaklık ile Mikrofon girişini ayıran bir dönüştürücü/çoğaltıcı lazım.
@Tre-x resimdeki gibi soldaki kırmızı ve yeşil uçlu dönüştürücü yoksa ayrıca kulaklığın tek jak girişi varsa mikrofon yine çalışmaz. Çalışması için USB ile bağlaman lazım. Jak ile bağlamayacaksın.
Muhtemelen fabrika hatalı veya kullanılmış olabilir.
2 tane nasıl 3.5 mm jak oluyor?
Jak ile bağlıyorsan temassızlık olabilir. Bazen Jak girişini içine kaçabiliyor bu yüzden tam oturmuyor. USB ile bağlayıp bu sorunu yaşıyorsan fikrim yok maalesef. Başka porta takıp deneyin.
Direkt USB ile bağlayıp deneyin.@White Ravens
buyrun girişler bu şekilde bi iki defa pembe girişi tak çıkar yaptım mikrofon 5-10 dk çalıştı gitti ama ses yine kesik kesik geliyordu
Onda öyle mi bilmiyorum ama diğer kulaklıklarda ses de alıp iletebiliyorsun.nasıl yani ses kartı ile mi deneyeyim anlamadım
usb rgb lerin çalışmasına yarıyor bu arada