Yardım kulaklık mikrofonu çalışmıyor ve sesi kesik kesik veriyor

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,161
2 hafta önce gamenote h2016d kulaklığını satın aldım elime ulaştığında hemen taktım mikrofonu çalışmıyordu ama sesi kaliteli bir şekilde veriyordu daha sonra ses driver ını tekrar indirdim mikrofon çalışmaya başladı 5-10 dk çalıştı sonra sesi vermemeye başladı sürekli ses driverını kurdum 5-10 dk çalıştı kesildi aynı zamanda muzik dinlerken , video izlerken vesaire sesler kesik kesik gelmeye başladı belli bir sıklıktan bahsedemem çünkü bazen kesiliyor 0.05 saniye sonra geliyor bazen 0.2-0.4 saniye gidiyor gelmiyordu çok rahatsız olmaya başladım
kulaklığın sorunlarını özetleyeceksek olursam
sesi kesik kesik veriyor
mikrofon çalışmıyor
bugün ses kartı aldım taktım yine aynısı oldu mikrofon çalıştı sonra sesi vermedi ses aynı şekilde kesik kesik gelmeye başladı
sizce ne yapmalıyım bıktım artık 180 tl para saydım
pc nin özellikleri
İNTEL PENTİUM (r) DUAL CORE E5200
FOXCONN G31-MV
4 GB DDR2 800MHZ RAM
240 GB SDD
ZOTAC GT9600 1 GB 256 BİT EKRAN KARTI
300 W PSU
w10
@Mert Özkaya , @Evil Belief , @kadiks @EMREG , @FERRUM , @White Ravens , @Emirhandkee , @Psyduck , @AydinSahin , @PeykSoftware , @Kartal34 , @pickpocket , @The Last Dragonborn , @Dontaçhi , @Hudzell , @Letrion , @akıllı kuş , @OdinSonThoR , @Metshi , @Emir Aydın , @alpolojix , @EKRHN , @ThorJ
( bir sürü kişi etiketledim yardımcı olun lütfen )

2 hafta önce gamenote h2016d kulaklığını satın aldım elime ulaştığında hemen taktım mikrofonu çalışmıyordu ama sesi kaliteli bir şekilde veriyordu daha sonra ses driver ını tekrar indirdim mikrofon çalışmaya başladı 5-10 dk çalıştı sonra sesi vermemeye başladı sürekli ses driverını kurdum 5-10 dk çalıştı kesildi aynı zamanda muzik dinlerken , video izlerken vesaire sesler kesik kesik gelmeye başladı belli bir sıklıktan bahsedemem çünkü bazen kesiliyor 0.05 saniye sonra geliyor bazen 0.2-0.4 saniye gidiyor gelmiyordu çok rahatsız olmaya başladım
sesi kesik kesik veriyor
mikrofon çalışmıyor
bugün ses kartı aldım taktım yine aynısı oldu mikrofon çalıştı sonra sesi vermedi ses aynı şekilde kesik kesik gelmeye başladı
sizce ne yapmalıyım bıktım artık 180 TL para saydım
pc nin özellikleri
FOXCONN G31-MV
4 GB DDR2 800MHZ RAM
240 GB SDD
300 W PSU
w10
@Mert Özkaya , @Evil Belief , @kadiks @EMREG , @FERRUM , @White Ravens , @Emirhandkee , @Psyduck , @AydinSahin , @PeykSoftware , @Kartal34 , @pickpocket , @The Last Dragonborn , @Dontaçhi , @Hudzell , @Letrion , @akıllı kuş , @OdinSonThoR , @Metshi , @Emir Aydın , @alpolojix , @EKRHN , @ThorJ
Başka kulaklık ile denedin mi?

sesi kesik kesik veriyor
mikrofon çalışmıyor
sizce ne yapmalıyım bıktım artık 180 TL para saydım
pc nin özellikleri
FOXCONN G31-MV
4 GB DDR2 800MHZ RAM
240 GB SDD
300 W PSU
w10
kulaklığın yanında gelen çift jaklı çoğaltıcıyı takıp denedin mi?

Başka kulaklık ile denedin mi?
kulak içi kulaklığım vardı onda mikrofon hiç çalışmıyordu ve ses yine kesik kesik geliyor
ayrıca kulaklığı başka pc de uzun kullanımlı test ettim sorun çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Başka cihazda kulaklığı denedin mi ?
evet arkadaşımda çok iyi bi pc vardı onda denedim asus anakartlı rtx 2070 falan vardı sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklığın yanında gelen çift jaklı çoğaltıcıyı takıp denedin mi?
çoğaltıcı gelmedi

ben yeni sistem aldığımdan beri kulaklığımın mikrofinunu kullanamadım (laptopta çalışıyor) ne yapmam gerekiyor banada yardım eder misiniz?

çoğaltıcı gelmedi
Bir mesaj yazıyordum da önce sorayım dedim.
Soldaki kablonun çıkması gerekiyor, kutu içinden çıkmadı mı?
1639256500642.png

Ekler

• 1639256833682.png
    1639256833682.png
    103.1 KB · Hit: 60
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357