Neler Yeni

Sıfır sistem aldım ekranda yeşil çizgiler çıkıyor

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
1735061487492.png

Ekran video izlerken bir şey oynatırken böyle oluyor. Oyun oynadığım zamanda aynı şekil sorun nedir acaba?
monitörüm: https://www.pttavm.com/lenovo-legio...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.49.7
Sistem:
işlemci intel 14400f
anakart gigabyte h610m VH2
ram gskill 32gb ddr5 ram
ekran kartı intel arc b580
Mesaj otomatik birleştirildi:

1735061718565.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
Hiç uğraşmam iade ederim alım tarihi 14 günü geçmediyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
Dün aldım hocam kasa ve monitör ayrı hangisini iade edeyim
Ben hepsini iade eder yenisini alırdım. İlk aldığında sıkıntı çıkaran bir ürün ilerde adamı hasta eder. Hani 1-1.5yıl kullanmış olsaydın derdim ki eyw. Fakat alalı 2 gün bile olmamış. İstersen kasayı TV ye bağlayıp bir süre kullan (2-3 Saat) eğer sorun yoksa sıkıntı monitördedir. Yok devam ediyor ise monitör sağlam kasa gidiktir. Denedikten sonra ki deneyimlerini bekleyeceğim.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hepsini iade eder yenisini alırdım. İlk aldığında sıkıntı çıkaran bir ürün ilerde adamı hasta eder. Hani 1-1.5yıl kullanmış olsaydın derdim ki eyw. Fakat alalı 2 gün bile olmamış. İstersen kasayı TV ye bağlayıp bir süre kullan (2-3 Saat) eğer sorun yoksa sıkıntı monitördedir. Yok devam ediyor ise monitör sağlam kasa gidiktir. Denedikten sonra ki deneyimlerini bekleyeceğim.
Hocam eski bilgisayardaki güç kablosunu takmış kardeşim şimdi değiştim buda bir sorun oluşturabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
Hocam eski bilgisayardaki güç kablosunu takmış kardeşim şimdi değiştim buda bir sorun oluşturabilir mi
Haıyr olmaz sen benim bilgisayarlarıma ne yaptığımı görsen şok geçirirsin kardo bu şekilde bakınca. Ciddi anlamda kabloda elektriksel bir sorun olmamak şartı ile hiç bir sıkıntı yapmaz.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Burhan Bey
Merhaba, güç kablosuyla alakalı bir durum olacağını zannetmiyorum. Bir şeyi nerede izlerken oluyor mesela? Normal tarayıcıda izlerken mi? Yoksa VLC, GOM benzeri bir uygulama üzerinden izlerken mi? Attığın görsellerden çok bişi anlaşılmıyor...

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, güç kablosuyla alakalı bir durum olacağını zannetmiyorum. Bir şeyi nerede izlerken oluyor mesela? Normal tarayıcıda izlerken mi? Yoksa VLC, GOM benzeri bir uygulama üzerinden izlerken mi? Attığın görsellerden çok bişi anlaşılmıyor...
Görseller için üzgünüm. Youtubede herhangi bir video oynatılırken böyle oluyor(videonun oynadığı bölüm) ek olarak mta ana ekranında da böyle oluyor. Tarayıcım da google.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Burhan Bey
Anladım, masaüstünde-boşta sıkıntı olmuyor değil mi? Tuhaf, intel ekran kartları maalesef çokça sürücü sorunları yaşatıyor, hafta da bir sürücü yayınlıyorlar nerdeyse.
TV'ye bağlayıp denesen, aynı durum yaşanacak mı acaba? Mümkünse farklı bir kablo veya portu da kullanabilirsin.

EsdeathSama

80+ Bronze
Konunun detaylarını okumadan sadece başlıktan intel ekran kartı kullandığınızı anladım :)

Sorun bilgisayarın diğer bileşenlerinde, monitörde veya kablonuzda değil, ekran kartının kendisinde. Zamanla çözülme imkanı da var donanımsal olma imkanı da var. Riske değmez en iyi seçenek iade.

Top Bottom