Neler Yeni

İntel Arc B580 Sistem Topladım Sizce Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet TAŞ
Bayağı kötü toplamışsın. Bu bütçede nvidia yada amd tercih ederdim ekran kartında. 20-25 arası bütçede değerlendirilebilir bence b580
Evet doğru o konuda haklısınız ama intele şans vermek istedim yeni çıkardı hani ilerisi bu kart için çok iyi olabilir mi olamaz mı kumarını oynamak istedim biraz

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ali
Bence kart çok güzel ama sistem kötü bu fiyata. Yerinde olsam r5 7500 a620 veya b650 bi sistem dizerdim b580 ile

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Görkem
F/P olarak değil de parça kalitesi odaklı topladım fp toplamak istesem zaten o anakartı seçmezdim
parça kalitesi olarak da neyin parça kalitesi
sadec adı tuf olunca kalite mi oluyor mesela
veya o kingston ramlerin içindeki çip kalitesini biliyor musun mesela

veya ikinci sistemdeki kasa akrilik yan panel olunca ama adı msi olunca çok mu iyi oluyor

misal neredeyse aynı fiyata goodram 6000 cl30 ram kullanmak varken o ram kingston diye çok çok mu iyi olmuş oluyor

tuf yerine fiyat performans kalitede anakart alanların elinde patladımı anakart

ana bileşenleri fiyat performans üzerine kurulan bir sistemde
marka değerinden kaynaklı ve olmasada olur diyeceğimiz durumlardan dolayı bazı bileşenlere yüksek fiyat vermek ne kadar mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

F/P olarak değil de parça kalitesi odaklı topladım fp toplamak istesem zaten o anakartı seçmezdim
parça kalitesi olarak topladım demişsiniz ya
soruyorum size o zaman
bu mu parça kalitesi

bu marka kesinlikle alınmaz demiyorum ama
anakartta tuf serisine giden bir kişinin psu seçimi bu mu olmalı
1734528096135.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet TAŞ

veya ikinci sistemdeki kasa akrilik yan panel olunca ama adı msi olunca çok mu iyi oluyor

misal neredeyse aynı fiyata goodram 6000 cl30 ram kullanmak varken o ram kingston diye çok çok mu iyi olmuş oluyor

marka değerinden kaynaklı ve olmasada olur diyeceğimiz durumlardan dolayı bazı bileşenlere yüksek fiyat vermek ne kadar mantıklı
Olmasa da olur diyip a620 veya farklı bir alternatif almasını ben de biliyorum zaten de

Mesaj otomatik birleştirildi:

parça kalitesi olarak topladım demişsiniz ya
soruyorum size o zaman
bu mu parça kalitesi

bu marka kesinlikle alınmaz demiyorum ama
anakartta tuf serisine giden bir kişinin psu seçimi bu mu olmalı
Alıntıyı görüntüle
Farkettiyseniz 2. Yorumda ki arkadaşın attığı sistemi özelleştirip oradan bunları seçtim. Onun dışında kendi topladığım sistemde zaten farklı bir Power Supply tercih ettim. Bu sadece alternatif diye düşündüğüm ama psu dan dolayı alternatif bile olamayacak bir sistemdi benim için sadece özelleştirip bıraktım. Arkadaşın yorumuna ithafen hadi tamam diyeyim anakartı b serisi değilde yine tuf olarak a620 plus vardı sanırım ondan alsam 2 bin küsür oynuyor diye hatırlıyorum ama b serisi anakart şart diye düşünüyorum bir yandan da ha varsa güzel bir anakart öneriniz benim kendi topladığım sisteme değerlendiricem zaten

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhaba herkese iyi forumlar kendim araştırarak bir sistem topladım ama intele biraz şans vermek istedim açıkcası. Öncelikle bütçem toplamda 34 max 34500 bunun sadece 30 31 kadarını kasaya gerisini monitöre ayırıcam.

Power Supply
Anakart
Ekran Kartı
İşlemci
Ram
Ssd
İşlemci Soğutucu
Monitör
Bu şekilde fiyata göre nasıl kasayı daha seçmedim ama önceliğim bu parçalar fikirlerinize açığım herkese iyi forumlar.

Ek olarak Şöyle bir şey de topladım buna da bakarsanız sevinirim
Hocam Bence Bu fiyata Deymez Daha İyi sistemler alabilirsiniz F/P olarak

Not: Parça kalitesine önem verdiğimiz söylemişsiniz ama düşününce mesela 7500F işlemci secmissiniz Sıradan B650 Anakart Yeter'de artar Çok üst düzey yeni çıkan o işlemcileri vs. Takarsan bile tam anlamıyla olmasa bile besler ki o işlemcilerde 18K üstü yani bütceni aşıyor hatta zaten Bir islemciye o kadar para veriyorsan yeni anakart'da alırsın zaten BioStar'ın Anakartı'nı alabilirsiniz Hem ucuz Hem Güçlü ve kaliteli Yani 7000TL Anakart'a vereceğine 3.500 vs. Ver geri kalan ile SSD 1TB yap ve İslemciyi'de 7600 yükselt vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet TAŞ
Hocam Bence Bu fiyata Deymez Daha İyi sistemler alabilirsiniz F/P olarak

Not: Parça kalitesine önem verdiğimiz söylemişsiniz ama düşününce mesela 7500F işlemci secmissiniz Sıradan B650 Anakart Yeter'de artar Çok üst düzey yeni çıkan o işlemcileri vs. Takarsan bile tam anlamıyla olmasa bile besler ki o işlemcilerde 18K üstü yani bütceni aşıyor hatta zaten Bir islemciye o kadar para veriyorsan yeni anakart'da alırsın zaten BioStar'ın Anakartı'nı alabilirsiniz Hem ucuz Hem Güçlü ve kaliteli Yani 7000TL Anakart'a vereceğine 3.500 vs. Ver geri kalan ile SSD 1TB yap ve İslemciyi'de 7600 yükselt vs.
Hocam bana öneri olarak parça atar mısın bir de öyle özelleştireyim madem öyle alayım o halde

Top Bottom