Sıfır sistem satın aldım. ekranı hdmı ile bagladım ekran kartına fakat görüntü yok. takılı oldugu dişlerın sagında ve solunda üç dört saniye arayla yanıp sonen bi işık var sorun nedir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekürler.
Bios güncellemesi mi gerekiyor acabaSıfır sistem satın aldım. ekranı hdmı ile bagladım ekran kartına fakat görüntü yok. takılı oldugu dişlerın sagında ve solunda üç dört saniye arayla yanıp sonen bi işık var sorun nedir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekürler.
Tüm sistemini yazabilir misin?Sıfır sistem satın aldım. ekranı hdmı ile bagladım ekran kartına fakat görüntü yok. takılı oldugu dişlerın sagında ve solunda üç dört saniye arayla yanıp sonen bi işık var sorun nedir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekürler.
Ez Debug Led'de hangi ışık yanıyor?itopya dan aldım. sistem kurulup deneniyor diye söylediler. güncellemesi olacağından sanmam görüntü hiç gelmiyor monitor sinyal almıyor
itopya dan aldım. sistem kurulup deneniyor diye söylediler. güncellemesi olacağından sanmam görüntü hiç gelmiyor monitor sinyal almıyor
ekran kartının altındaki sarı işıklar haricinde hiç bir ışık yanmıyor.Ez Debug Led'de hangi ışık yanıyor?
Sistemi komple kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'lerini ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra CLRTC yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım (tam yerine oturttuğundan emin ol çıt diye ses gelecek.)Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartının altındaki sarı işıklar haricinde hiç bir ışık yanmıyor.
Bilgisayarı yeniden başlatın hocam durmadan delete tuşuna basın. BIOS ekranı gelicek. Gelen ekranın sol alt tarafına doğru bak. D.O.C.P'yi göreceksin. Eğer aktif etmemişlerse D.O.C.P'yi Profile 1 olarak aktif et. Bir de BIOS'un sağ üst tarafında Resize BAR seçeneği göreceksin. Onu da Enabled yap hocam. Önemli değil.restart tuşu ile yeniden başlattım görüntü geldi çok şükür allahım bir saattir buna uğraşıyorum. çok sağolun size de zahmet verdim.