Teklif var ısrar yok.Umarım istediğiniz fiyattan satabilirsiniz.eyw aynı parçalarla zaten 12 500 12600 e geliyor benzer parçalar beni inan alakadar etmez
sende düzgünce belirtirsin umarım öyle bir yazmışsın ki 8 500 eder 8500 üzerine de pazarlık payı da koyarsın gibi anlaşılıyorTürk halkını seviyorum parantez içinde pazarlık payı diye belirttim ama arkadaş neresinden anlıyorsa
kapalı kutu hocam hepsi açık olsa illaha ki eder zaten o kadar forum üyeleri ne fiyat verecek diye yazdım bende biliyorum yoksa piyasayı ekstra bilgi edinmek için yazdımHocam benzer parçalar ekran kartım 5700xt 13 bine veriyorum. Daha alan yok tüm parçalar sıfır. Sıfırları 12 de etse 8-9 bine anca gider. Ekran kartsız bana gelen teklifleri görseniz üzülürsünüz. Dolap vs açıp bakarsanız benzerleri 9 binden ilanda sahibindede öyle ki dediklerimde sıfır. Satmama şansınız varsa satmayın ama bahsedilen 12-13 bin lire ben ekran kartı ile beraber satamıyorum.
Kapaklı kutu olsa ne olur hocam ? Fatura senin üzerine? Fatura senin üzerine olması bile fiyatı düşürüyor yanlış anlama işlemciye 3k yazmışsın. 3k ya 5600x işlemciler düşüyor. Maalesef istediğin fiyata satman pek mümkün değil gibikapalı kutu hocam hepsi açık olsa illaha ki eder zaten o kadar forum üyeleri ne fiyat verecek diye yazdım bende biliyorum yoksa piyasayı ekstra bilgi edinmek için yazdım
bende o civarlarda düşünüyorum teşekkürler hocamsıfır toplayınca 12.500 ediyor belki 10kya falan satabilirsiniz. üstünde teklif alıcağınızı pek sanmıyorum ama 10500-11000 den ilana koyabilirsiniz
sıfır internet fiyatını yazdım şuan ki piyasadanKapaklı kutu olsa ne olur hocam ? Fatura senin üzerine? Fatura senin üzerine olması bile fiyatı düşürüyor yanlış anlama işlemciye 3k yazmışsın. 3k ya 5600x işlemciler düşüyor. Maalesef istediğin fiyata satman pek mümkün değil gibi
satmam durur zararı yok sadece ekstra bir şey harcamak istmiyorumKapaklı kutu olsa ne olur hocam ? Fatura senin üzerine? Fatura senin üzerine olması bile fiyatı düşürüyor yanlış anlama işlemciye 3k yazmışsın. 3k ya 5600x işlemciler düşüyor. Maalesef istediğin fiyata satman pek mümkün değil gibi
Siz bilirsiniz tabi ki.bende o civarlarda düşünüyorum teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıfır internet fiyatını yazdım şuan ki piyasadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
satmam durur zararı yok sadece ekstra bir şey harcamak istmiyorum
0 fiyatına bakarak sistem için fiyat yazmak bence çok yanlış 2. el piyasasını araştırarak fiyat verin (benim görüşüme göre max 9k)sıfır internet fiyatını yazdım şuan ki piyasadan
Sıfırdan farkı yok dicemde sıfır kapalı kutu ürünler hocam fiyatı niye öleyim ki sen olsan koyarmisin o fiyata onu da düşün zaten çok satma tarafı değilim bir miktar lazım oldu cepteki gitmesin diye bir ortalama fiyat danışayım dedim0 fiyatına bakarak sistem için fiyat yazmak bence çok yanlış 2. el piyasasını araştırarak fiyat verin (benim görüşüme göre max 9k)
Hocam jelatini açtıysanız ikinci el fiyatlarına bakarak fiyat verinSıfırdan farkı yok dicemde sıfır kapalı kutu ürünler hocam fiyatı niye öleyim ki sen olsan koyarmisin o fiyata onu da düşün zaten çok satma tarafı değilim bir miktar lazım oldu cepteki gitmesin diye bir ortalama fiyat danışayım dedim