Sıfır toplanmış sistem açılmıyor

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
11000
ASUS'un B450-F GAMING II anakartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemci ile topladığım sistem ekte yer alan fotoğrafta gözüken ekranda takılı kalıyor. 2 farklı klavye ile tüm portları da denedim ama BIOS ekranına ve/veya herhangi başka bir ekrana geçemiyorum. Sebebi sizce ne olabilir?
20210518_003036.jpg
20210518_003039.jpg

ASUS'un B450-F GAMING II anakartı ve Ryzen 5 1600 AF işlemci ile topladığım sistem ekte yer alan fotoğrafta gözüken ekranda takılı kalıyor. 2 farklı klavye ile tüm portları da denedim ama BIOS ekranına ve/veya herhangi başka bir ekrana geçemiyorum. Sebebi sizce ne olabilir?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
klavyenin takılı olduğu usb girişini değiştirmeyi dener misin? mümkünse usb 2.0 girişine takabilirsin.

ram portlarını degistirmeyi dene, tüm baglantıları cıkartmayı dene, ssdyi farklı slota baglamayı dene, goruntu cıkısını degistir. Benzer sorunları hep bu sekilde hallediyorum.

Bios’a girip windows kurman lazım, en altta da küçük yazı olarak yazıyor

klavyenin takılı olduğu usb girişini değiştirmeyi dener misin? mümkünse usb 2.0 girişine takabilirsin.
Konuda yazdığım gibi iki farklı klavye ile tüm portları deneyerek yaptım zaten. Herhangi bir tepki yok bilgisayarda.
Post automatically merged:

Bios’a girip windows kurman lazım, en altta da küçük yazı olarak yazıyor
Reis iyi diyorsun da sorun zaten bios'a girmemesi. F2 ve DEL tuşuna basınca hiçbir tepki yok bilgisayarda. İki farklı klavye ile tüm usb portlarına takarak da denedim olmadı. Windows kurulması gerektiğini ben de biliyorum sorun bios'a bile girmemesi.
Post automatically merged:

ram portlarını degistirmeyi dene, tüm baglantıları cıkartmayı dene, ssdyi farklı slota baglamayı dene, goruntu cıkısını degistir. Benzer sorunları hep bu sekilde hallediyorum.
Ram'leri değiştirdim, farklı bir ssd taktım, tüm bilgisayarı söküp baştan tekrat kurdum değişen bir şey yok maalesef. Anakart ve işlemciyi değişime göndereceğim artık.

Geri