Neler Yeni

Sıfır Ürünü 2. El Daha Pahali Satıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sadık Oflaz
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz anlamadım olaya bak

Ekler

• Screenshot_2023-02-28-11-32-02-715_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2023-02-28-11-32-02-715_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    488.8 KB · Hit: 108
  • Screenshot_2023-02-28-11-35-40-695_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2023-02-28-11-35-40-695_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    422.1 KB · Hit: 95

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz anlamadım olaya bak
Üslubu ve konuşması elbette yanlış. Ancak dükkan ise istediği fiyata satar. Mesela hepsiburadada aynı ürünü satan 20 satıcı var. Biri 3k ya satarken diğeri 20 k ya satıyor. Bunun gibi düşünün

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Dostum 2. El sitesindeki linki buraya atmanı öneririm ve toplu şekilde böyle satıcıları şikayet edersek belki ilanlara fiyatlandırma sınırı gelir.

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
Üslubu ve konuşması elbette yanlış. Ancak dükkan ise istediği fiyata satar. Mesela hepsiburadada aynı ürünü satan 20 satıcı var. Biri 3k ya satarken diğeri 20 k ya satıyor. Bunun gibi düşünün
satıcılar kullanılmış 2.el ürünü daha pahalıya satmıyor ama

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Dostum sence bu mantıklımı devletin veya hepsiburada gibi şirketlerin fiyatlandırmaya el atması gerekiyor eğerki fiyatlandırmaya el atmazlarsa bu sorun dahada ilerliyebilir.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Dostum sence bu mantıklımı devletin veya hepsiburada gibi şirketlerin fiyatlandırmaya el atması gerekiyor eğerki fiyatlandırmaya el atmazlarsa bu sorun dahada ilerliyebilir.
İyide devletin kendi mekanizmasında bile bu var. Mesela mecliste satılan 1 porsiyon yemek ile normal bir lokantada satılan yemek fiyatı aynı mı ? 😊

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Konu başlığı o kadar combalak ki 3 kez okuyuşta anladım

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
İyide devletin kendi mekanizmasında bile bu var. Mesela mecliste satılan 1 porsiyon yemek ile normal bir lokantada satılan yemek fiyatı aynı mı ? 😊
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum maalesef devlet bunu kendisi için kullanıyor ama hata bizde böyle satıcıları mesela cimere şikayet etmek lazım toplu şekilde bir kamuoyu yaratırsak böyle satıcıların üstesinden gelebiliriz.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yalnız haklı. İsterse 20K'ya koyar, kimseyi de ilgilendirmez. Serbest piyasaya hoş geldin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum maalesef devlet bunu kendisi için kullanıyor ama hata bizde böyle satıcıları mesela cimere şikayet etmek lazım toplu şekilde bir kamuoyu yaratırsak böyle satıcıların üstesinden gelebiliriz.
Hiç bir şey yapamazsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Yalnız haklı. İsterse 20K'ya koyar, kimseyi de ilgilendirmez. Serbest piyasaya hoş geldin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bir şey yapamazsınız.
Serbest piyasa falan tamamda yinede bir sınırı olmalı bence

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hiçbir işe yaramaz maalesef. İkinci el ürün satışı yapılan uygulamadaki ilanlar serbest piyasa kategorisinde olduğu için kanunen bir şey yapılamaz. Toplu şekilde şikayet olayına gelince. Elektronik ortamda alışveriş yapan kişilerin büyük çoğunluğu bu farkındalıkta değiller. Görmüyor musun toplama bilgisayar tavsiye bölümüne her gün bu sistem alınır mı diye bir ton soranlar var. Söylediği sistem 1650li 3050li 750li sistem fiyatları absürt pahalı. Ama fiyatı soran kişiye bile uygunmuş gibi düşündürtüyor. Emin olamadığı için soruyor. Bu soran kısmı küçük bir kısım. Sormadan alanlar o kadar çok varki... Hepsiburadada trendyolda ve diğer platformlarda piyasa dğeri bin lira olan ürünün satıcısında stok bittiğinde bir sonraki satıcı 2binden başlıyor. Ve ondan alan oluyordur illaki

Bu sorunun temel sebebi nüfus yoğunluğu. Nüfusumuz çok fazla. Akıllı cihaz kullanıp aklını kullanmayan çok insan var. Çevremizde bile görüyoruz.

Top Bottom