Bir günde 2 bin türk lirası artıyor. Uzmanı olsam söylemezdim nasıl yapıldığınıArkadaşlar ETH konusunda uzman değilim ve forumumuzda uzman kişiler görüyorum. ETH kazmak isteyenler için A'dan Z'ye sorunsuz bir ETH kurulumu ve kazanımı için adım adım rehber oluşturacak arkadaşları rehber konu açmaya davet ediyorum. En iyi rehberi yeni açtığımız ETH kategorisinin en başına sabitleyeceğiz.
ne demekTeşekkürler.
mining icin optimize edilmis gpular var bizim kullandiklarimiz degilBu işi yaparken zararı çok olmuyor mu ekran kartın gidiyor yada bozuluyor sağlam sistemde olmazda
2-3yıl mining için kullanıyorlar kartları. Bozulma, fps düşüşü vs. çok olmuyor.Bu işi yaparken zararı çok olmuyor mu ekran kartın gidiyor yada bozuluyor sağlam sistemde olmazda
Bence yayıncı olarak o paraları kazanabilirizArkadaşlar ETH konusunda uzman değilim ve forumumuzda uzman kişiler görüyorum. ETH kazmak isteyenler için A'dan Z'ye sorunsuz bir ETH kurulumu ve kazanımı için adım adım rehber oluşturacak arkadaşları rehber konu açmaya davet ediyorum. En iyi rehberi yeni açtığımız ETH kategorisinin en başına sabitleyeceğiz.