Sıfırdan Etherium Nasıl Kazılır? Nereden Hesap Açılmalı? Hangi Borsalar Kullanılmalı?

Türkiyede yaşamak hiç stresli değil.

Her markadan çoğu kişiniin hayali olan ekran kartları kasalar anakartlar işlemciler gelen Abdullah Hacıgül:

Arkadaşlar ETH konusunda uzman değilim ve forumumuzda uzman kişiler görüyorum. ETH kazmak isteyenler için A'dan Z'ye sorunsuz bir ETH kurulumu ve kazanımı için adım adım rehber oluşturacak arkadaşları rehber konu açmaya davet ediyorum. En iyi rehberi yeni açtığımız ETH kategorisinin en başına sabitleyeceğiz.
Bir günde 2 bin türk lirası artıyor. Uzmanı olsam söylemezdim nasıl yapıldığını :p

Virtual Dedicated Server üzerinde CryptoTab üzerinden bitcoin kazanan var. Ben yaklaşık 2 gün kadar açık tuttum 30 TL kazandım..

Bence bilgisayar üzerinden nasıl mining yapılacağını vs anlatan aşırı detaylı bir rehber gelse net ilk günden 50 k hiti var.

cloud mining daha kolay fakat yatirim gerektirir donanim ile kimsenin yapacak durumu yok

Bu işi yaparken zararı çok olmuyor mu ekran kartın gidiyor yada bozuluyor sağlam sistemde olmazda

Arkadaşlar ETH konusunda uzman değilim ve forumumuzda uzman kişiler görüyorum. ETH kazmak isteyenler için A'dan Z'ye sorunsuz bir ETH kurulumu ve kazanımı için adım adım rehber oluşturacak arkadaşları rehber konu açmaya davet ediyorum. En iyi rehberi yeni açtığımız ETH kategorisinin en başına sabitleyeceğiz.
Bence yayıncı olarak o paraları kazanabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri