Kasayı bile masanın altında tutuyorum ona rağmen sallanıyor. Bunu aldığım zaman masa yaptırma imkanım yoktu gerçi şimdi de yok ama bilseydim başka masalara bakardım. Bu masanın altına çekmeceli ayak var fakat çok pahalı. Arkadaşın da dediği gibi arka bacaklara kaynak yaptırsam yeter mi?bu masanın ayakları için hiç destek yok. Masanın ayakları için birbirine bağlayacak şekilde destek bağlantıları yapman gerekli, bu haliyle ayağının kırılma olasılığıda var
Kaynak yeterli gelir mi? Ve nerede yaptırabilirim? İyice sağlam olmasını istiyorum.arkada kalan 2 bacağa gelecek şekilde demir kaynattır
elinde makina varsa yada tanıdığında evde de yaparsın profil etli olmasına gerek yokKasayı bile masanın altında tutuyorum ona rağmen sallanıyor. Bunu aldığım zaman masa yaptırma imkanım yoktu gerçi şimdi de yok ama bilseydim başka masalara bakardım. Bu masanın altına çekmeceli ayak var fakat çok pahalı. Arkadaşın da dediği gibi arka bacaklara kaynak yaptırsam yeter mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaynak yeterli gelir mi? Ve nerede yaptırabilirim? İyice sağlam olmasını istiyorum.
Anlamadımelinde makina varsa yada tanıdığında evde de yaparsın profil etli olmasına gerek yok
Kendi sitesinde 3k ama çok uzun masaya 180cm benim yerim Max 1.40 alıyor alıp kestirsemmi acabaAlıntıyı görüntüle
Bu alıp kullandığım masayı atacaktım hocam sana fakat 4.4 olmuş
Masa konusunda aşırı kararsız kaldım ya Koçtaşta satılan masa güzel ama monitör standı koyamıyorum ve biraz parasına göre ufak ceramical masadan 2 tane alayım diyorum oda kötü durur diye düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdımAlıntıyı görüntüle
Bu alıp kullandığım masayı atacaktım hocam sana fakat 4.4 olmuş