10 saat hergün 2 saat izlesem bile 5 günde bitiyor aw
Bu videoyu izle ve bol bol edit yap. Eğer fragmovie gibi şeyler için istiyorsan premiere pro kullanma ama video editleyip kurgu yapacaksan bu programdan başla.
Dostum bu program belki 20 seneden fazla geliştiriliyor sadece bu programdan yılda dünya çapında milyarlarca dolar ekonomi dönüyor tabii ki 2 saatte anlayıp öğrenemezsin. Bu 10 saatlik eğitim sadece sana giriş sağlayacak gene sen yapa yapa öğreneceksin her şeyi ve çoğu şeyi yaparken yüzlerce hata yapacaksın.10 saat hergün 2 saat izlesem bile 5 günde bitiyor aw
kararsız kaldımDostum bu program belki 20 seneden fazla geliştiriliyor sadece bu programdan yılda dünya çapında milyarlarca dolar ekonomi dönüyor tabii ki 2 saatte anlayıp öğrenemezsin. Bu 10 saatlik eğitim sadece sana giriş sağlayacak gene sen yapa yapa öğreneceksin her şeyi ve çoğu şeyi yaparken yüzlerce hata yapacaksın.
Ne için bu programı öğrenmek istiyorsun ?kararsız kaldım
Youtube'a başlayacağım videolarımı editlemek için öğrenmek istiyorum 10 saat edit üzerinde uğraşacağım ve ortalama 2 saat obsden kayıt alacağımNe için bu programı öğrenmek istiyorsun ?
obs kısmında sanki biraz boş yaptımYoutube'a başlayacağım videolarımı editlemek için öğrenmek istiyorum 10 saat edit üzerinde uğraşacağım ve ortalama 2 saat obsden kayıt alacağım
Sadece kesme, düzenleme yapacaksan birkaç güne öğrenirsin o kısımları. Onur Naci Öztürkler'den bu videoyu izle yeter. İstemediğin kısımları atlarsın ama bence bir editör ile anlaşabilsen daha iyi olur.Youtube'a başlayacağım videolarımı editlemek için öğrenmek istiyorum 10 saat edit üzerinde uğraşacağım ve ortalama 2 saat obsden kayıt alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
obs kısmında sanki biraz boş yaptım
mobil için capcut pro apk öneririmYoutube'a başlayacağım videolarımı editlemek için öğrenmek istiyorum 10 saat edit üzerinde uğraşacağım ve ortalama 2 saat obsden kayıt alacağım
obs kısmında sanki biraz boş yaptım
malum bir editör için harcayacağım para ama şöyle bir şey var eğer editör tutarsam zaman kazanırımSadece kesme, düzenleme yapacaksan birkaç güne öğrenirsin o kısımları. Onur Naci Öztürkler'den bu videoyu izle yeter. İstemediğin kısımları atlarsın ama bence bir editör ile anlaşabilsen daha iyi olur.
indirdikten sonra reklamlar, virüsler ve cracklerle uğraşacağım amamobil için capcut pro apk öneririm
Çokça video üretip para kazanmaya odaklanırsan editör mantıklı ama az video üretip para kazanamayacaksan editör seni ekonomik sıkıntıya sokar.malum bir editör için harcayacağım para ama şöyle bir şey var eğer editör tutarsam zaman kazanırım
indirdikten sonra reklamlar, virüsler ve cracklerle uğraşacağım ama
yani haftada 1 video üreteceğimi hesaba katacak olursak editör mantıksızÇokça video üretip para kazanmaya odaklanırsan editör mantıklı ama az video üretip para kazanamayacaksan editör seni ekonomik sıkıntıya sokar.