Neler Yeni

Sıfırdan Tyt Ayt Biter mi? Nasıl Çalışmalıyım (2026 YKS)

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
yok yok
Tamamen sıfırdan başladım ders nasıl çalışılır gerçekten bi fikrim yok. Bir hafta pomodoro denilen çöpü uyguladım arpa boyu yol ilerlemedim. Tarih ingilizce ve Edebiyat dışında tüm derslerim sıfır. Nasıl ilerlerim konular yetişir mi gerçekten kafam karışık yol haritası oluşturmak için birinin beni aydınlatması gerek

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Ahmet
konuyu takipteyim bende aynı durumdayım :D

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
...
Tamamen sıfırdan başladım ders nasıl çalışılır gerçekten bi fikrim yok. Bir hafta pomodoro denilen çöpü uyguladım arpa boyu yol ilerlemedim. Tarih ingilizce ve Edebiyat dışında tüm derslerim sıfır. Nasıl ilerlerim konular yetişir mi gerçekten kafam karışık yol haritası oluşturmak için birinin beni aydınlatması gerek
Hocam sıfırdan almak için en kolay kaynakları düzenli şekilde yapın. Bir tane YouTube'dan hoca beğenin onunla bir kampa başlayın. Mesela Eşit Ağırlıktan girecekseniz tyt için sayısalın en kolay konularını öğrenin sadece ezber olan konular var. Matematik için ise konuları yavaş yavaş soru çözerek yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Sizi zorlayacak olan kısımın problemler olacağını düşünüyorum. Onları da artık her gün problem sorusu çözerek yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
...
öncelikle sayısal
Hocam sayısal zordur ama en kötü mezuna kalırsınız, başlamazsanız da bitiremezsiniz fakat ben uygun bir calisma duzeni ile yapabileceginizi dusunuyorum ^^ seviyenizi bilmedigim icin de cok bir sey diyemiyorum ama bir matematik, bir paragraf test kitabi ve birkac youtube kampi ile yapamayacaginiz sey yok... mesela gunde 3 tyt fen videosu izlediginizi ve 15 sayfa matematik cozdugunuzu dusunun, haftada 21 video ve 105 sayfa eder bundan iyi ne var? :O siz yeter ki baslayin gerisini getirirsiniz

Son düzenleme:

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Ahmet

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru