Neler Yeni

Sıfırından daha pahalı fiyat?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Gerçekten yazıklar olsun,milletimiz kendi milletini kazıklayacak yer arıyor.Sıfırı 2040 tl monitöre 2100 tl yazmış.4 ay kullanmış birde.Yazdım bu fiyat nedir sıfırı 2040 tl adamın verdiği cevap bu:

git onu al. ? Yahu bu nasıl bir zihniyettir,içimden geçen tüm küfürleri saydırdım vallahi.

Ekler

• Screenshot_20210122-023251_letgo.jpg
    Screenshot_20210122-023251_letgo.jpg
    436.8 KB · Hit: 49

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Gerçekten yazıklar olsun,milletimiz kendi milletini kazıklayacak yer arıyor.Sıfırı 2040 TL monitöre 2100 TL yazmış.4 ay kullanmış birde.Yazdım bu fiyat nedir sıfırı 2040 TL adamın verdiği cevap bu:

git onu al. ? Yahu bu nasıl bir zihniyettir,içimden geçen tüm küfürleri saydırdım vallahi.
yapacak bir şey yok. Maalesef

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne olacak bizim nu halimiz hiç bir fikrim yok.Birde sanki haklıymış gibi git onu al diyor.Hazır cevap.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Adamın yaptığı doğru bir şey değil fakat senin yaptığın da dogru değil.
Alıcı değilsen insanları meşgul etme.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bunlar satmaya niyeti olmayan ama anlamayan denk gelirsede acımayan tipler. Geçenlerde bende bir monitör almak için baktım 2.el piyasasına bir tane monitör buldum sıfırı 2750TL eleman 2700 TL ye koymuş 1 yıl kullanmış. dedim ki sıfırı zaten bu fiyat neden böyle koydun? dedim teklfin ne dedi 2 bin veririym dedim. ki hakkıda o dur bana dediki o fiyata vermem dedi. :D bende dedim kardeşim senin satasın yok bu ürünü kaldır en iyisi dedim. Engelledi beni. :D :D

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben rahatsız etmesem belkide adam başkasına kazık atıcak?Daha ucuza aldığı eşyayı daha karlı olarak saticak.Bana kalırsa dediğiniz yanlış.Adam hem suçlu olacak hemde rahatsız edersem ben hatalı olmuş olacağım.değişik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar satmaya niyeti olmayan ama anlamayan denk gelirsede acımayan tipler. Geçenlerde bende bir monitör almak için baktım 2.el piyasasına bir tane monitör buldum sıfırı 2750TL eleman 2700 TL ye koymuş 1 yıl kullanmış. dedim ki sıfırı zaten bu fiyat neden böyle koydun? dedim teklfin ne dedi 2 bin veririym dedim. ki hakkıda o dur bana dediki o fiyata vermem dedi. :D bende dedim kardeşim senin satasın yok bu ürünü kaldır en iyisi dedim. Engelledi beni. :D :D
aynen öyle hocam.Birde üstüne üstlük trip yiyorsun. 😂

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
Gerçekten yazıklar olsun,milletimiz kendi milletini kazıklayacak yer arıyor.Sıfırı 2040 TL monitöre 2100 TL yazmış.4 ay kullanmış birde.Yazdım bu fiyat nedir sıfırı 2040 TL adamın verdiği cevap bu:

Bunları ürünü alacam bahanesiyle bir yere çağırıp sopa atıcan hakettikleri bu. Şaka şaka şiddete gerek yok. Tam adıyla beraber paylaşın ki mudara olsun bir daha sevap bile satamasın.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hiçbir şekilde söz anlatamazsın çünkü letgo gibi sitelerde hiçbir denetim yok dedesini falan ilana koyan var :) denetim olmadıkça önüne geçemezsin bu tiplerin.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Bunları ürünü alacam bahanesiyle bir yere çağırıp sopa atıcan hakettikleri bu. Şaka şaka şiddete gerek yok. Tam adıyla beraber paylaşın ki mudara olsun bir daha sevap bile satamasın.
düşünmedim değil dediğiniz şeyi hakettikleri o çünkü.Ismini ben genede paylaşmayacağım.Kendi kendine kıvransın dursun

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

akan

80+ Bronze
Yaptıkları dogru bir şey degil.
Ama serbest piyasa oldugu için müdahale edemezsin .
Hocam siz de haklısınız fakat gidip piyasayı bilmeyen emeğiyle kazanmış birisi sıfırdan pahalıya 2.el alacak. Ne özelliği var bunun sıfırdan da fiyatı daha pahalı? Serbest piyasa diye utanmasalar 2 katı fiyat çekip keyfe satılık yazarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,200
Üyeler
165,140
Son üye
Swanlyte
Top Bottom